Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

Domek na uboczu na plaży

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Go down  Wiadomość [Strona 3 z 3]

51Domek na uboczu na plaży - Page 3 Empty Re: Domek na uboczu na plaży Sro Kwi 25, 2012 7:21 pm

Go??

Gość

-A co polecasz na śniadanie?-spytała nieco sennym głosem. Nadal była zaspana, jednak wiedziała, że ponownie nie zaśnie. Wtuliła się w Toma, no cóż poradzić, że lubiła go tulić.
-Herbatę, jeśli to nie problem. A spodniami się nie martw, nie jestem materialistką-trzeba przyznać, iż w pewnych sytuacjach była aż do bólu męska...widać niemieckie wychowanie robiło swoje. W sumie to nie wiedziała, co w siebie miała z kobiety...oprócz wyglądu oczywiście. Sama siebie postrzegała bardziej jako mężczyznę i taki też miała światopogląd na niektóre sprawy. Jednak przy Tomie czuła się bardziej...jak kobieta. I nawet nie było to takie złe.

52Domek na uboczu na plaży - Page 3 Empty Re: Domek na uboczu na plaży Sob Kwi 28, 2012 9:12 pm

Go??

Gość

-W sumie lodówka jest pełna, to wybierz sobie co tam chcesz... Jajka, parówki, ale tez mleko, płatki i coś na kanapki- machnął ręka w stronę dużej lodówki wciśniętej w róg kuchni. Popatrzył na jej nogi i zacisnął usta - No ale... jak będziesz wracać czy coś... Że do siebie... - mamrotał coś i zrobił herbaty. Sam był dość głodny, więc wyjął z lodówki jajka i boczek, na patelnię wylał trochę oleju i włączył gaz. Ta, typowe brytyjskie śniadanie huhu. -Wyspałaś się? - spytał ją uśmiechając się wesoło - Bo coś nie wyglądasz... - westchnął krojąc boczek na skwarki.

53Domek na uboczu na plaży - Page 3 Empty Re: Domek na uboczu na plaży Pon Kwi 30, 2012 3:43 pm

Go??

Gość

-Jak będę wracać, to pożyczę coś od ciebie. Chyba, że nie chcesz- stwierdziła. Jej nie obchodził wygląd ubrań, także nawet jeśli były one za duże na nią, jej to nie przeszkadzało. A zwłaszcza te jej nie przeszkadzały. Bo były to ubrania Thomasa. Ruszyła w kierunku lodówki, otwierając ją i oceniając jej zawartość. Wyciągnęła trochę sera żółtego, masło i ketchup, no i oczywiście chleb. Zrobiła kanapki, ketchupem malując nauruańskie wzory na serze.
-Pospałabym jeszcze trochę, ale ty sobie poszedłeś...- a dziwne dla niej było leżenie w łóżku z gromadą zwierzaków. Wzięła swoją herbatę i usiadła na krześle, przypatrując się mu uważnie.

54Domek na uboczu na plaży - Page 3 Empty Re: Domek na uboczu na plaży Wto Maj 01, 2012 9:36 am

Go??

Gość

Wyłożył jajecznicę na talerz i zaczął dziabać ja widelcem. Popatrzył na nią i uśmiechnął się lekko. - Ou, czyli się nie wyspałaś... - zerknął w stronę okna, które wychodziło na plażę. Fale oceanu leniwie rozbijały się o brzeg tworząc białą pianę.
- Wiem co Cię obudzi! Lubisz surfować? Albo pływać? Myślę że tak... w końcu urocza z Ciebie wysepka~ - wyszczerzył kły i zaraz potem głodny zaczął pochłaniać jajecznicę. Wolał przemilczeć fakt, że przecież nie zawsze na Nauru było jak w raju, ale... no ale... ale teraz chyba będzie już tylko lepiej, prawda?

55Domek na uboczu na plaży - Page 3 Empty Re: Domek na uboczu na plaży Sro Maj 02, 2012 9:00 pm

Go??

Gość

-Nie jest w sumie aż tak źle- w sumie często się nie wysypiała, gdy kładła się zbyt późno spać. Cóż poradzić, nie lubiła odkładać roboty na później. No i od czego miało się weekendy? Wtedy można było spać, ile dusza zapragnie...znaczy o ile do domu nie wpadali ci Olivier z Tomem. Wtedy to nie było szansy się wyspać. Sama zaczęła jeść, przypatrując się mu uważnie.
-Surfować nigdy nie próbowałam, ale pływam dość często- powiedziała, pomiędzy kęsem kanapki a łykiem herbaty. W sumie gdy jest się na wyspie, na której mało co się dzieje, pływanie jest jedną z niewielu rozrywek, jakich można sobie dostarczyć.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum: