Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

Ot, takie Chiny o:

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4

Go down  Wiadomość [Strona 4 z 4]

76Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Sro Lip 25, 2012 10:02 pm

Go??

Gość

Jęknęła delikatnie, gryząc go w szyję, a po chwili ściągnęła z siebie koszulkę do końca. Po chwilowym zastanowieniu przewróciła się na niego, a za chwile siedziała na nim, zadowolona z siebie, opierając się dłońmi o jego klatkę piersiową. Pod sobą wyczuwała już delikatny pagórek. Reasumując - Ameryka nie miał co narzekać na widoki.

77Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Sro Lip 25, 2012 10:14 pm

Go??

Gość

-Byłoby lepiej przy świetle, ale.. ale..
Na chwilę przypominał Francisa. Rozmarzony blondynek spoglądający na nią w pełnym zachwycie. Ręką wpierw przejechał po jej policzku, a potem delikatnie zsunął się po jej torsie, zahaczając o sutki, aż do podbrzusza. Ostatecznie złapał jej ręce, przełożył na boki, a samemu przyciągnął do siebie tak, by stykała się z nim ciałem, a on mógł spokojnie dotknąć ustami jej ucha.

78Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Sro Lip 25, 2012 10:31 pm

Go??

Gość

-A co? Nie podoba ci się? - mruknęła do niego czując jak podniecenie powoli zaczyna szumieć jej w głowie, podobnie jak procenty po jednym łyku czystej ruskiej. Położyła ręce na jego biodrach, bawiąc się dołem jego odzieży, trochę niepewnie.

79Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Sro Lip 25, 2012 10:35 pm

Go??

Gość

Wymownie chwycił za jej szyjkę, aby chwilę possać. Francis nauczył go robić malinki i właśnie tą umiejętność chciał wykorzystać zanim odpowiedział.
-Jest idealnie..
Wymruczał na chwilę odrywając się od niej.
-Chociaż jestem głodny...
MUSIAŁ. Ale szybko wrócił do podtrzymywania atmosfery, zsunął się z pocałunkami niżej, z szyi na górę klatki piersiowej.

80Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Sro Lip 25, 2012 11:00 pm

Go??

Gość

Na komentarz ze stanem zapełnienia żołądka ugryzła go lekko w bark.
- Nie narzekaj - powiedziala do niego burząc ciszę pomiędzy nimi. Po chwili, bez skrępowania, przejechała paluszkiem po wypukłości w jego odzieniu dolnym.
-Mru? -uśmiechnęła się nieco wrednie

81Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Sro Lip 25, 2012 11:19 pm

Go??

Gość

Sam coś mruknął na to ugryzienie. Fakt, zasługiwał sobie, ale nie tak, coby go gryźć! Co on? Hot-dog?!
Skrzywił się, gdy dotknęła dolną cześć jego ciała.
-Aż tak chętna jesteś..? Proszę bardzo, rób co zechcesz..
Rzucił zalotnie i złapał ją za podbródek.

82Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Sro Lip 25, 2012 11:31 pm

Go??

Gość

- Dając mi takie pole do popisu... Narażasz się. I to mocno, wiesz?-odpowiedziała do niego, jedną ręką opierając się o jego klatkę piesiową, a drugą naprowadzając jego, na swoją pierś. Lubiła kiedy ją dotykał. Miał bardzo... Bardzo przyjemne dłonie, trzeba było mu przyznać.

83Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Pią Lip 27, 2012 7:50 pm

Go??

Gość

Momentalnie się uśmiechnął. Delikatnie ścisnął jej pierś.
-Jestem bohaterem, przeżyję. Chyba, że zauroczysz mnie jeszcze bardziej i rozkażesz skoczyć z mostu.
Nawet w takiej chwili musiał zażartować. Zaraz jednak wolną ręką ją przysunął tak, by ucałować trzymaną pierś, a następnie delikatnie ją liznąć.
-Jesteś taka delikatna...

84Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Pią Lip 27, 2012 8:08 pm

Go??

Gość

Jęknęła trochę mocniej, przymykając oczy.
- N-nie jestem, a-aż tak... - szepnęła, łamiącym się głosem, po czym poprawiła się na nim, ręką wędrując powoli w dół. - P-przesadzasz...
Powoli zaczęła się bawić obrzeżem jego bielizny, jednak go nie zsuwając. Muskała go delikatnie palcami, nie robiąc nic więcej.

85Ot, takie Chiny o:  - Page 4 Empty Re: Ot, takie Chiny o: Pon Lip 30, 2012 11:41 pm

Go??

Gość

Cicho coś wymruczał, aby ponownie ją polizać.
-Gdzie tam sięgasz cwaniaczko..? Nie za mało Ci herosa?
Bardziej mruczał niż mówił. Możliwie, że chciał zachować atmosferę. Szybko jednak całkowicie zmienił swoje ruchy, podniósł się, a samą Gruzinkę przełożył na pościel tak, by samemu być na górze. A mieli zwiedzać Chiny...

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 4 z 4]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4

Pozwolenia na tym forum: