Żółta drama odcinek 13, Chińcia pobiła rekord w długości posta na cb, który trzeba uwiecznić. Czy będzie ktoś, kto pobije Yao?! *dramatyczna muzyczka*
[01:18:38] Filipiny : (... nie pisz 'Odysei'.)
[01:19:32] @ Chiny : (Będzie partiami..)
[01:19:34] @ Chiny : (START)
[01:19:41] Filipiny : (omg...)
[01:20:19] @ Chiny : Jestem cholernym Chińczykiem, aru? *spojrzał na nią z wyrzutem* B-Bardzo mi p-przykro.. Że wychowali Cię Chińczycy, aru. Przepraszam, że to Chińczyk Cię kładł do snu, że ten Chińczyk Cię przyjął, że nie wyrzucił Cię za drzwi, aru. Przecież kto chciałby mieć za brata Chińczyka, co!? *znów wytarł łzy* P-Przepraszam, że leżysz blisko Chin! Powinnaś zamieszkać obok Hiszpani, aru.. B-Bo.. *Sam nie wytrzymał. Zwalił kilka rzeczy z półki na podłogę i sam oparł się o medel płacząc* CO JA CI ZROBIŁEM!? J-Jesteś wredna, nienawidzisz mnie, aru.. Obrażasz moich ludzi.. A M-Mei.. Ona jest moja, aru.. Jest mi bliska, kochana.. I.. W-Wcale nie dlatego, że jest Chinką, aru.. Ling też jest Chińczykiem. Makau tak samo.. Wszyscy, aru.. A-Ale... *spojrzał na siostrę* Masz nam złe..? Za wszystko, aru?! Że jesteśmy żółci..?! Że mówimy tym samym językiem?! Że się kochamy?! Że jemy wspólnie obiady, aru!? Masz nam za złe to, że się kochamy i tworzymy CHOLERNĄ, SZCZĘŚLIWĄ RODZINKĘ?! Chciałabyś być z Hiszpanią tylko dlatego, że...
[01:20:30] @ Chiny : Że boisz się być częścią kochającej się Azjatyckiej gromadki, aru!? To Ci teraz mówię.. Tajwan, Hong Kong, mówimy innymi językami, aru. Używamy innych dialektów. Nie jadamy wspólnie posiłków, bo większość z rodziny mieszka osobno, aru. Mio nie jest żółta, jest całkowicie biała, aru. Indie jest ciemny, ale ich kochamy tak samo. Nie liczy się dla nas język, kolor skóry, nawet religia! Yong?! Shintoista! Indie?! Buddysta, aru! Mio!? ISLAM! Kiku?! WSZYSTKIE PIEPRZONE RELIGIE RAZEM WZIĘTE! Ja i Hyung?! ATEIŚCI. Nie obchodzi nas to, czy panuje u Ciebie demokracja, czy komunizm, aru! Nie liczymy się z tym, czy wymawiasz 'r' jak 'l', nie potrafisz powiedzieć głupich dwóch słów po angielsku, czy mówisz na braci 'nini', 'oppa', 'gege' czy nawet 'brother', aru. Nie ważne jest czy jak Hyung i Yong całe życie spędziłaś w domu rodzinnym, czy jesteś jak Kiku, który z niego uciekł, Indie, którego wychowywał tylko ojciec, czy Mio, Ling, albo Makau, którzy pół życia spędzili u obcych, aru.
[01:20:35] @ Chiny : JEŚLI JESTEŚ NASZĄ SIOSTRĄ TO POWINNAŚ TO ZROZUMIEĆ! *w końcu z siebie wyrzucił* Każdy z nas jest inny.. Mei jest najpiękniejsza, nasza księżniczka do towarzystwa, aru. Hyung jest samotnikiem i ma potencjał na wspaniałe mocarstwo, Yong jest naszym zabawną maskotką rodzinną, rozbawia każdego, Kiku jest z nas wszystkich najbardziej honorowy, świetnie włada bronią, Chi może i jest wredna, ale kocha zwierzęta i szybko się uczy, Indie jest chyba z nas wszystkich najmądrzejszy, Mongolia jest najlepszym łucznikiem i jeźdźcem i ma największe predyspozycje być głową rodziny, aru! Mio jest słodka i kochana, jednak jak trzeba to opieprzy i doprowadzi do porządku! Tybet jest duchownym i czasem służy dobrą radą, aru. JESTEŚMY RODZINĄ. JASNE? Nikt nas nie wybierał.. Ty też nie masz wyboru.
[01:20:38] @ Chiny : (koniec :3)
[01:21:02] @ Chiny : (*i tak Chińcia pobiła rekord postu na cb*)
[01:21:06] @ Chiny : (ZAPISZCIE TO GDZIEŚ XD)
[01:21:32] @ Nowa Zelandia : (... :O)
[01:22:13] @ Chiny : (Możecie dać do cytatów, taaak, taaak.. *ukłony*)
[01:25:24] @ Chiny : (Najdłuższa FABULARNA wypowiedź na cb XD)
Poza tym, patrzcie jaka drama xD
Niech ktoś tylko spróbuje pobić! I zapraszamy na kolejny odcinek 'Żółtych Spraw'
*dop. made by People's Republic of China*