Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

~~ Cytaty ~~

5 posters

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Wiadomość [Strona 3 z 5]

51~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Lip 15, 2012 6:45 pm

Gość

Gość

Korea Południowa napisał:
To nie tak, że Yong nie chciałby być najmądrzejszy na świecie, ale nauka była męcząca, w szczególności historia, zawsze twierdził, że gdyby uczyli się o jego historii, a nie Chin, to była by o wiele ciekawsza, tak samo literatura, jakby była bardziej Koreańska, albo rozkładanie języka Koreańskiego na części pierwsze, też byłoby ciekawsze, kaligrafia także Koreańska oczywiście, a matematyka... Jakby była bardziej Koreańska to też nie było by źle.

Koreańska matematyka...

52~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Lip 15, 2012 10:12 pm

Go??

Gość

Gruzja : *wyciąga obciekającego jajkiem tosta* Dobra. Co mam z tym zrobić? >:o
[00:09:28] @ Chiny : *Przysiadł koło brata* Nie jest takie złe, tylko uczy jak zabijać braci kataną, aru... *zażartował*
[00:09:29] San Marino : A może byście tak porozmawiali ze sobą? Powiedz mu co myślisz i w ogóle... Chcesz, to będę stać tuż obok ciebie. Co tu na to?
[00:09:35] @ Chiny : (DORCIA...)
[00:09:59] Francja : Gruzjo! *spojrzał na nią ostrzegawczo* Przecież nic się nie dzieje *na razie* i nic się nie będzie działo *nie tutaj* Bądź spokojna *uśmiechnął się do niej może trochę zbyt radośnie. Masło na patelni już dawno się roztopiło* Połóż tutaj, oui? *wskazał jej patelnie kiedy zobaczył na jakim jest etapie*
[00:11:08] Gruzja : [ CO JA? O: ]
[00:11:19] Austria : nie, *zdecydowanie*
[00:11:27] Austria : (tam jest kropka, nie przecinek)
[00:11:39] @ Chiny : (Zamiast 'wyciąga obciekającego jajkiem tost' przeczytałam 'Obciaga jajkiem tost')
[00:12:00] Japonia : To również jest potrzebne. Niekoniecznie na braci... A obaj wiemy, że wtedy nie miałem innego wyjścia. Nie chciałem żebyś odleciał, jak motyl.
[00:12:08] Gruzja : *położyła Tosta na patelni i zabrała się za następny* [ BOŻE IDZIE DO CYTATÓW XD ]

53~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Lip 16, 2012 4:52 pm

Go??

Gość

[18:17:37] Ameryka : *Właściwie to był sam, a jak był sam, to był głodny, zerknął do kuchni, na Seborga* O jedzenie!

[18:19:08] Seborga : Fnalaslem hakis maharon *wymamrotła, z buzią pełną jedzenia*

[18:20:03] Ameryka : *schylił się przed Seborgiem* Mówisz w dziwnym języku... To podejrzane... Jesteś sprzedawcą ubrań?

[18:21:13] Seborga : *połknął to, co miał w ustach* Nie, jestem tylko przystojnym Seborczykiem! *sparkle*

[18:22:00] Ameryka : Przystojnym..? *zerknął na niego* Sebor... Borcz... *chwila zamyślenia* Czyli... CHODUJESZ WARZYWA!

[18:24:05] Seborga : NIE! *skąd to mu przyszło do głowy?* Jestem Marcello i uwielbiam zapraszać panienki na miasto! Albo kolację!

[18:24:54] Ameryka : No ale 'Borczyk' brzmi jak 'boczyć', a jak ktoś się boczy to dlatego, że ma za dużo warzyw i nie je smacznych frytek, nie..? Poza tym... Zapraszasz na kolacje...?

[18:26:32] Seborga : Jak paniena jest bardzo, bardzo śliczna i mnie nie bije! *pokiwał głową*

[18:27:05] Ameryka : Znam kogoś ładnego, kto nie bije, a chciałby kolacje! Ale nie jest panienką...

[18:28:11] Seborga : A kto to taki? *przekrzywił głowę*

[18:29:21] Ameryka : No oczywiście, że.. UNITED STATES OF AMERICA! *zaraz się wyprostował i przybrał jedną ze swoich póz*

[18:30:34] Seborga : ...czyli kto? *nie rozumie*

[18:31:03] Ameryka : NO PRZECIE JA! *spojrzał na niego zdziwiony* JAK MOŻNA NIE ZNAĆ AMERYKI?

[18:33:43] Seborga : Ja nie znam! *powiedział zgodnie z prawdą*

[18:34:18] Ameryka : *aż padł przed nim na podłogę* Powiedz mi, że jesteś kosmitą...

[18:35:56] Seborga : Nie, jestem bardzo przystojnym Seborczykiem! *sparkle*

[18:36:53] Ameryka : Kosmita. Przecież USA jest wszędzie! To jakby nie znać.. *powietrza..? Niee..* COCA-COLI!

[18:37:30] Węgry : W końcu to takie kochanie stworzonka aż chce im się pomaga. Szkoda tylko, ze mój tylko śpi i je, czekam tylko teraz na to kiedy nauczy się włączać telewizor.

[18:37:36] Seborga : Coca-coli? *zamyślił się* To rodzaj wina?

[18:38:34] Ameryka : To napój! Już.. Ten! *wyciągnął z kieszeni butelkę* PIJ! PIJ KOSMITO! Jesteś jak Thor..? Bedziesz naszym Bogiem? Czy może Loki? Zapanujesz nad światem..? Tak czy inaczej.. PIJ.

[18:39:42] Seborga : *przygląda się butelce* Jak to wypiję, będę panować nad światem?

[18:40:15] Ameryka : Oczywiscie! Spójrz tylko na mnie! Pije tego litrami!

[18:41:44] Seborga : O, a mogłoby to przekonać mojego fratello, żeby dał mi niepodległość? *zaintereował się*

[18:46:25] Ameryka : Oczywiście.. Coca-cola potrafi wszystko.. śmiesz wątpić najeźdźco..?

54~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Lip 18, 2012 1:43 pm

Austria

Austria

[15:39:18] [You must be registered and logged in to see this link.] : *stanął przed Chińczykiem i patrzy - oddaj*
[15:39:22] [You must be registered and logged in to see this link.] : (pa~)
[15:40:42] @ [You must be registered and logged in to see this link.] : *Owinął sobie wstążęczkę wokół włosów*
[15:40:52] Szkocja has logged off the chat on Sro Lip 18, 2012 3:40 pm
[15:40:56] [You must be registered and logged in to see this link.] : (Aneksja Chin do Austri xDDDDDDDDD)
[15:41:17] @ [You must be registered and logged in to see this link.] : (XD)

Czyli jak podejść Chińczyka, by uznał Twoje zwierzchnictwo...

http://dieperfektehetalia.forumpolish.com/

55~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Lip 22, 2012 7:49 pm

Go??

Gość

[21:45:33] Tajwan : (Co to jest pół kanon?)

[21:45:46] Austria : *zmarszczył brwi* O ile wiem, to postać fikcyjna...

56~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Lip 25, 2012 8:42 pm

Gość

Gość

[22:10:14] @ Chiny : ( Uwaga, k-pop, k-pop i k-pop XDDDD)

[22:10:43 25/07/12] Kanada : (... KPOP!!!!!!1111111111111111111 <3)

[22:11:24] Ameryka : (TEŻ KOCHASZ K-POP?????!)

[22:11:55] Kanada : (gnrhgiehgiuerhgoier *fangirl mode*)

[22:12:06] Australia : (k-pop? proszę... nie... bez capsa chociaż... TT,TT)

[22:12:35] Kanada : (KPOP Z CAPSEM)

[22:12:54] Australia : (Kanado.)

[22:13:09] Ameryka : (K-POP I TYLE!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥ )

[22:13:45] Australia : (Chińcia.)

*kilkadziesiąt linków k-popowych później*

[22:38:08] Korea Południowa : (*aż wstyd Korkowi za jego muzykę* v.v )

57~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Sie 01, 2012 5:36 pm

Gość

Gość

[19:33:44] @ Nowa Zelandia : Ano kluski, ale jakie fajne za to :'D *lekko dźgnął palcem mochi Nau*
[19:34:29] @ Nauru : Nie dźgaj mojej kluski. *trzepnęła go w rękę*

Stanowczość Nauru ♥

58~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Sie 01, 2012 11:28 pm

Nowa Zelandia

Nowa Zelandia

Żółta drama odcinek 13, Chińcia pobiła rekord w długości posta na cb, który trzeba uwiecznić. Czy będzie ktoś, kto pobije Yao?! *dramatyczna muzyczka*

[01:18:38] Filipiny : (... nie pisz 'Odysei'.)
[01:19:32] @ Chiny : (Będzie partiami..)
[01:19:34] @ Chiny : (START)
[01:19:41] Filipiny : (omg...)

[01:20:19] @ Chiny : Jestem cholernym Chińczykiem, aru? *spojrzał na nią z wyrzutem* B-Bardzo mi p-przykro.. Że wychowali Cię Chińczycy, aru. Przepraszam, że to Chińczyk Cię kładł do snu, że ten Chińczyk Cię przyjął, że nie wyrzucił Cię za drzwi, aru. Przecież kto chciałby mieć za brata Chińczyka, co!? *znów wytarł łzy* P-Przepraszam, że leżysz blisko Chin! Powinnaś zamieszkać obok Hiszpani, aru.. B-Bo.. *Sam nie wytrzymał. Zwalił kilka rzeczy z półki na podłogę i sam oparł się o medel płacząc* CO JA CI ZROBIŁEM!? J-Jesteś wredna, nienawidzisz mnie, aru.. Obrażasz moich ludzi.. A M-Mei.. Ona jest moja, aru.. Jest mi bliska, kochana.. I.. W-Wcale nie dlatego, że jest Chinką, aru.. Ling też jest Chińczykiem. Makau tak samo.. Wszyscy, aru.. A-Ale... *spojrzał na siostrę* Masz nam złe..? Za wszystko, aru?! Że jesteśmy żółci..?! Że mówimy tym samym językiem?! Że się kochamy?! Że jemy wspólnie obiady, aru!? Masz nam za złe to, że się kochamy i tworzymy CHOLERNĄ, SZCZĘŚLIWĄ RODZINKĘ?! Chciałabyś być z Hiszpanią tylko dlatego, że...

[01:20:30] @ Chiny : Że boisz się być częścią kochającej się Azjatyckiej gromadki, aru!? To Ci teraz mówię.. Tajwan, Hong Kong, mówimy innymi językami, aru. Używamy innych dialektów. Nie jadamy wspólnie posiłków, bo większość z rodziny mieszka osobno, aru. Mio nie jest żółta, jest całkowicie biała, aru. Indie jest ciemny, ale ich kochamy tak samo. Nie liczy się dla nas język, kolor skóry, nawet religia! Yong?! Shintoista! Indie?! Buddysta, aru! Mio!? ISLAM! Kiku?! WSZYSTKIE PIEPRZONE RELIGIE RAZEM WZIĘTE! Ja i Hyung?! ATEIŚCI. Nie obchodzi nas to, czy panuje u Ciebie demokracja, czy komunizm, aru! Nie liczymy się z tym, czy wymawiasz 'r' jak 'l', nie potrafisz powiedzieć głupich dwóch słów po angielsku, czy mówisz na braci 'nini', 'oppa', 'gege' czy nawet 'brother', aru. Nie ważne jest czy jak Hyung i Yong całe życie spędziłaś w domu rodzinnym, czy jesteś jak Kiku, który z niego uciekł, Indie, którego wychowywał tylko ojciec, czy Mio, Ling, albo Makau, którzy pół życia spędzili u obcych, aru.

[01:20:35] @ Chiny : JEŚLI JESTEŚ NASZĄ SIOSTRĄ TO POWINNAŚ TO ZROZUMIEĆ! *w końcu z siebie wyrzucił* Każdy z nas jest inny.. Mei jest najpiękniejsza, nasza księżniczka do towarzystwa, aru. Hyung jest samotnikiem i ma potencjał na wspaniałe mocarstwo, Yong jest naszym zabawną maskotką rodzinną, rozbawia każdego, Kiku jest z nas wszystkich najbardziej honorowy, świetnie włada bronią, Chi może i jest wredna, ale kocha zwierzęta i szybko się uczy, Indie jest chyba z nas wszystkich najmądrzejszy, Mongolia jest najlepszym łucznikiem i jeźdźcem i ma największe predyspozycje być głową rodziny, aru! Mio jest słodka i kochana, jednak jak trzeba to opieprzy i doprowadzi do porządku! Tybet jest duchownym i czasem służy dobrą radą, aru. JESTEŚMY RODZINĄ. JASNE? Nikt nas nie wybierał.. Ty też nie masz wyboru.

[01:20:38] @ Chiny : (koniec :3)
[01:21:02] @ Chiny : (*i tak Chińcia pobiła rekord postu na cb*)
[01:21:06] @ Chiny : (ZAPISZCIE TO GDZIEŚ XD)
[01:21:32] @ Nowa Zelandia : (... :O)
[01:22:13] @ Chiny : (Możecie dać do cytatów, taaak, taaak.. *ukłony*)
[01:25:24] @ Chiny : (Najdłuższa FABULARNA wypowiedź na cb XD)

Poza tym, patrzcie jaka drama xD

Niech ktoś tylko spróbuje pobić! I zapraszamy na kolejny odcinek 'Żółtych Spraw'
*dop. made by People's Republic of China*

59~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Czw Sie 02, 2012 10:31 pm

Gość

Gość

[00:26:12] Niemcy joined the chat on Pią Sie 03, 2012 12:26 am
[00:26:33] Niemcy : ( Azja @@ )
[00:27:16] @ Chiny : (Yep. Azja XD)
[00:27:45] Niemcy : ( nie zjedżcie XD )
[00:28:14] @ Chiny : (*zjada Niemca*)
[00:28:36] Niemcy : ( Ej D:< )
[00:28:42] Korea Północna : (*wyciąga Niemca z buzi Chinci* Braciszku, fe :I)
[00:29:14] @ Chiny : (Ale chce D: )
[00:29:33] Niemcy : ( TY WSZYSTKOŻERNY CHIŃSKI KANIBALU D:< )

60~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Sie 03, 2012 6:21 pm

Gość

Gość

Turcja : Pozwę cię o prześladowanie na tle rasowym.
Niemcy : Nie prześladują cię D:< *krzyżuje ręce*
Turcja : Odmawiasz mi mieszkania w swoich granicach tylko ze względu na moje pochodzenie.
Niemcy : Możesz mieszkać chwilowo ale nia cały czas >:C
Chiny : A tak właściwie.. To o co się oni kłócą, aru..?
Turcja : A dlaczego nie cały czas? Wprowadź wizy najlepiej.
Nauru : O pracę, emigrację, zarabianie i coś jeszcze.
Niemcy : BO MASZ SWÓJ DOM CHOLERA D:<
Turcja : Wysyłasz mnie na pustynię.
Chiny : A.... Emigrańci.. Co wy wiecie o emigracji, aru...
Kazachstan : Co wy wiecie o mniejszościach. Ja mam własną gwiazdę na fladze Chin, o!

Niestety to prawda TT^TT

61~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Sie 05, 2012 12:26 pm

Go??

Gość

[13:58:08] Niemcy : WAS?! D:< ŁAJZAMI TO WY JESTEŚCIE...

[13:58:26] Niemcy : *wściekł się bo to w końcu obraza rodziny*

[13:59:32] @ Szkocja : ŁAJZY! ŁAJZY Z KONTYNENTU, CHOLERA! A JEDEN GORSZY OD DRUGIEGO! DDD:<

[14:00:45] Niemcy : TO CHYBA U WAS D:< MY PRZYNAJMNIEJ NIE PODBIJAMY SIEBIE NAWZAJEM D:<

[14:01:30] @ Szkocja : ... ARTHURA W TO NIE MIESZAJ!

[14:02:30] Niemcy : ANGLIA WAS PODBIŁ... *do tego jest z nim spokrewniony aż zamilknął na ten temat*

[14:03:14] Sealandia : Arthut ro łąjza 8D

[14:03:16] Irlandia Północna : *niewzruszony, dalej żre i głaska Petera* :O

[14:03:25] @ Szkocja : NIE ZMIENIAJ TEMATU! A-a w ogóle to jest naszym bratem tylko w połowie! D:<

[14:04:31] Niemcy : NO ALE JEDNAK :/ JESTEŚCIE DZIWNI...

[14:05:12] @ Szkocja : Gdyby był synem Celta, a nie jakieś ŁAJZY Z KONTYNENTU, to nic takiego by się nie stało! D:<

[14:06:12] Niemcy : "ŁAJZY" Z KONTYNENTU WAS PODBIŁY. TO JAKIMI WIELKIMI ŁAJZAMI WY JESTEŚCIE :/

[14:07:03] @ Szkocja : Nie pomyślałeś, że nie jesteśmy jak te ŁAJZY, i może po prostu nie chcieliśmy walczyć z własnym bądź co bądź BRATEM, ECH?!

[14:07:13] @ Szkocja : *każde wyjaśnienie dobre, huuh... *

[14:08:08] Niemcy : JA, JA... *machną na niego ręką* Jakoś nie widzę tego wielkiego braterstwa miedzy wami ...

*czyli wkurwiamy brytyjczyków XD*

62~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Sie 11, 2012 8:40 pm

Gość

Gość

@ Chiny : Wiesz, że mam nowe zwierzątko?
@ Nowa Zelandia : Jakie~?
Malediwy : Zwierzątko? Jakie? Kazacha? C:

Kazach nowym zwierzątkiem XD

63~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Sie 12, 2012 1:30 am

Gość

Gość

[03:27:28] Irlandia Północna : (Daj małpkę - nie to, że coś tego, ale to i co jest teraz lepiej wykasować *tak naprawdę, to chce mieć po prostu małpkę* P:<_
[03:28:21] Moderator status given to Francja by Chiny
[03:28:27] @ Chiny : (XDDDDDD)
[03:28:36] Irlandia Północna : (WREDOTA XD)

64~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Sie 13, 2012 3:27 am

Gość

Gość

Chiny: *on wcale nie zabrał Mongolii jednej rzeczy* XD
Korea Północna: O_____________O *chowa się pod łóżko* Y-yao! Oddaj to papie, w taki sposób, by nie zauważył, że to zniknęło!
Chiny: *Z łukiem i kołczanem pełnym strzał* Hm? Braciszku? ^^" Nic się nie stanie!
Korea Północna: *robi jeszcze większe oczy i nie wyjdzie spod łóżka przez miesiąc* B-bracie! D:
Chiny: PRZECIEŻ ODDAM! D:< P-Poza tym papa powinen być zadowolony! Tak to tylko leży i się kurzy!
Korea Północna: Tylknie nie zniszcz! D: I... czemu Ty właściwie pożyczasz wszystko bez pytania..?

Czyli nocne fazy Chińci i braciszka ~

65~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Sie 13, 2012 10:43 pm

Austria

Austria

[00:41:28] [You must be registered and logged in to see this link.] : *robi mu samolocik* Uuuu, patrz, tupoleeew! (XDDDD)

Czyli Rosja niszczy system xD

66~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Sie 17, 2012 10:14 pm

Go??

Gość

Spoiler:

Napad na Polskę XD

Błagam.. Po coś są 'Długie cytaty'...

67~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Sie 19, 2012 8:59 pm

Austria

Austria

[22:52:18] [You must be registered and logged in to see this link.] : *Wpada z butelką wina* Bonsoir! Kochani, napijecie się ze mną!?
[22:52:59] @ [You must be registered and logged in to see this link.] : ... *piorunuje Francisa spojrzeniem, stojąc sobie gdześ z boku*
[22:53:11] @ [You must be registered and logged in to see this link.] : ..nie. *ten to wpadł w temat*
[22:53:33] [You must be registered and logged in to see this link.] : Mentalne odrzucenie, madame? *zerk na Franka* GruB Gott... Z jakiej okazji, Francis? *zerknąłna Anglika i skinął mu głową*
[22:55:54] [You must be registered and logged in to see this link.] : *Aż
przeszył go niemiły dreszcz kiedy Anglik tak na niego spojrzał.* Hm?
*Odwrócił się do Austrii lekko zdezorientowany* Ach! Czy trzeba mieć
okazję zawsze? *Posłał uwodzicielskie spojrzenie Arthurowi gdy już
doszedł do siebie*

[22:56:44] @ [You must be registered and logged in to see this link.] : *skinął głową Austrii i ukłonił się lekko Nauru* ... :| *on już wczoraj sobie popił, wiec nie mógł patrzeć na alkohol*
[22:57:04] [You must be registered and logged in to see this link.] : Niby
nie, ale poranny kac bez powodu nie należy do rzeczy najmilszych *a
ponieważ z Francą pic jest niebezpieczne, wiec Rod bardzo mocno siewaha.
Niby nie, ale wino.... Napił sie swojego, póki jeszcze ma*

[22:57:11] @ [You must be registered and logged in to see this link.] : Jak pójdziesz stąd, Francis, to będziemy mieć okazję. *również skłoniła się Anglikowi*

Pozdrowienia dla Nauru xD

68~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Sie 25, 2012 11:33 pm

Anglia

Anglia
Admin

[23:30:49 25/08/12] Walia : Dobrze się czujesz...? Scott... Jedyne miejsce w jakie teraz możesz się udać, to droga powrotna do środka... U-Ughh... *zrobiło mu się słabo, zachwiał się i odstąpił pare kroków żeby odwrócić się i rzygnąć w krzak... Może jeden z tych którymi zajmował się Hol?*

[01:12:01 26/08/12] @ Nowa Zelandia : Co ty robisz? :o *Stał sobie za Holem, w sumie zaciekawiło go, co on robi w ogrodzie po nocach*

[01:27:11 26/08/12] Holandia : Sprzątam po jakimś prosiaku. Narzygał mi, psiakrew, na mojego kwiatuszka...

x//D

69~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Sie 25, 2012 11:48 pm

Go??

Gość

[22:32:47 30/04/12] Irlandia : ALBA GEJ
[22:33:20 30/04/12] @ Szkocja : MORDA, EIRE
[22:33:31 30/04/12] Irlandia : bierze w swoje rude dupsko *śmiech*
[22:34:02 30/04/12] @ Szkocja : TO CIEBIE BIORĘ W RUDE DUPSKO, EIRE
[22:34:55 30/04/12] Irlandia : Jestem zbyt duży dla ciebie, nie przyjmiesz tego co ci ofiaruję w twoje rude dupsko małpiszonie! haha
[22:35:42 30/04/12] @ Szkocja : Ostrzegam ostatni raz, łajzo >:I
[22:36:24 30/04/12] Irlandia : Straciłbyś przytomność zanim bym skończył!
[22:36:47 30/04/12] @ Szkocja : Rypałbym cię aż byś dostał hemoroidów!
[22:37:59 30/04/12] Irlandia : Żylaki ci popękają w dupie od napięcia. Dostałbyś zawału przy końcu!
[22:38:46 30/04/12] @ Szkocja : ...a w mordę? :I
[22:38:47 30/04/12] Irlandia : *ryje się w niebogłosy* udławiłbyś sie nim słabiaku
[22:40:05 30/04/12] @ Szkocja : ... >:I *Zgasił go*

70~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Sie 26, 2012 4:39 pm

Anglia

Anglia
Admin

[18:37:27] @ Anglia : *Katie, nie mając nastroju, obrócił się dookoła własnej osi i posypała na głowy kolorowy pyłek. Austria zamienił się w króliczka, Nauru w kiwi, a Szkota W PLEZJOZAURA. Za to Kirgistan przemienił sie w kobietę!*

BAWIMY SIĘ xD

71~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Sie 26, 2012 10:11 pm

Austria

Austria

[00:08:30] [You must be registered and logged in to see this link.] : (San! XD)
[00:08:33] [You must be registered and logged in to see this link.] : (Jezu, Rod! XD)
[00:08:40] [You must be registered and logged in to see this link.] : (*tak, pomyliła właśnie San i Rodka* XD)

Nobla dać to mało xD

72~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Sie 27, 2012 8:47 pm

Gość

Gość

[22:43:39] @ Chiny : *Wtulił się w Południe, na rączkach.* Obaj w nim byliście, aru.. Jako dzieci... *ziewnął ponownie*
[22:45:19] Korea Południowa : *Chinom trzeba załatwić dziecko* ... *Spojrzał na Hyunga*
[22:45:44] Korea Północna : *na mnie nie licz* ...

Biedni są ze mną~

73~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Sie 27, 2012 10:06 pm

Gość

Gość

@ Chiny : *Nie musiał długo zasypiać. Ba, nawet wcale. Bo im.. A właściwie Południu na rękach zemdlał*
Korea Południowa : .... Śpi? o.o
Korea Północna : *coś Yao im za szybko zamilkł, oderwał się od Yong'a i spojrzał na Chiny* Yao...? *tknął go*
Korea Północna : Coś dziwnie śpi... *zdjął jeden okład i położył drugi, bo mu się przypomniało*
@ Chiny : *Nawet nie zadrżał, jak taka laleczka w rękach Yong'a. Nawet ma strój jak laleczka!*
Korea Południowa : Em... Może nie śpi...?D: BOŻE ON UMARŁ!! DDDD: *Jezu, panika, trzącha chińczykiem*
Korea Północna : Yong! TYM MU ZROBISZ WIĘKSZĄ KRZYWDĘ! D< *też się zmartwił, ktoś musi mu pomagać, a jak Yong wykończy brata to będzie źle!* On nie umarł!! >.< *sprawdził tętno*
Korea Południowa : UMARŁ! NIE ZNASZ SIĘ! D:
Korea Północna : KTO TU SIĘ NIE ZNA?! ON. NIE. UMARŁ! >.<
[ Korea Południowa : TO JEST ZOMBIE! D: *puścił chińczyka* D:
Korea Północna : *facepalm* TO. NIE. JEST. ZOMBIE! YONG! ... Czy Ty kiedykolwiek myślisz? ==

@ Chiny : *Nieprzytomny, próbuje złapać oddech*
Korea Południowa : Budzę brata. >:I ... *spojrzał na chiny* Patrz, dyszy... Pewnie śni mu się sex.
Korea Północna : *zabrał mu brata* Głupi jesteś! On po prostu nie ma jak oddychać! D<

Korea Południowa : Wiem! Pocałuj go! Będzie jak w śpiącej królewnie~!
Korea Północna : .... Sam go pocałuj! D<
Korea Południowa : Ty jesteś komunistą! To tak jakbyś całował siebie samego! D:
Korea Północna : Ty wiesz, że to co powiedziałeś jest bez sensu? ==
Korea Południowa : Jestem lepszym bratem i to sam zrobię. v.v
Korea Północna : A bądź sobie nawet misiem, czy czym tam chcesz, ale to co powiedziałeś jest bez sensu i sam go całuj, ja nie mam zamiaru! *podtentegowuje go bratu*
Korea Południowa : TAK. TAK. *ucałował chińczyka* >:I
Korea Północna : Ale wiesz, że masz nie tylko go całować, ale robić.. tzw sztuczne oddychanie? ==

Jak ich nie kochać? ♥

74~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Sie 29, 2012 1:47 pm

Gość

Gość

Nauru: napisał:Przecież nie powie temu staruszkowi, że tak naprawdę to reprezentuje taką małą wysepkę, Nauru i żyje sobie ponad trzy tysiące lat, a teraz idzie wraz ze Szkocją poznać Nessie.

Tak, tak Nauru. xD

75~~ Cytaty ~~ - Page 3 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Sie 31, 2012 1:54 pm

Szkocja

Szkocja
Admin

Polazł do burdelu ale nie dolazł do burdelu. Zatrzymał się pod drzwiami, spojrzał kurwie w oczy i obrócił się na pięcie.
Pisanie z Leną... xD

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 5]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-

» Cytaty (długie)

Pozwolenia na tym forum: