Najfajniejsze, najzabawniejsze, najpiękniejsze, najbardziej rozbrajające... Nie ważne w jakiej kategorii, ale jeśli tylko jakiś cytat uważasz za na tyle ciekawy, by tu się pojawił to wklejaj! Zarówno z rozgrywek jak i cb ^ ^ W ten mniej więcej sposób:
Cytaty z poprzedniego forum:
(odnośnie sesji yaoi)
Trwa kłótnia między Francją i Hiszpanią dot. wierności i ślubu.
Nagle wtrąca się Korea:
Coby się Arab nie obraził jak tu przylezie C:
Za czasu, kiedy Rosja był babą
Nazwa użytkownika napisał:
Przykładowy cytat.
Cytaty z poprzedniego forum:
Anglia: napisał:
Anglia: Nie myślmy jednak o tym, bo Kirkland był dżentelmenem, a tacy szanowani panowie nie nazywają swoich międzykrocznych towarzyszy
[Sro 22] Anglia: *kopie forum* eheh
[Sro 22] Hiszpania: Ty masz jakąś chorobę? Zawsze tak wszystko kopiesz
[Sro 16] Włochy Południowe: *siada zdołowany w kącie* Bry.
[Sro 16] Estonia: *Zapomniał powiedzieć że właśnie tam nasikał xD* Siemka!
Anglia napisał:
J-jak to było? Duże, okrągłe i nienawidzi Arthura? Pieprzony świat
[Nie 22] Seszele: (dobra, jakoś może zmartwychwstanę. Czy jest na sali nekromanta?)
[Nie 22] Anglia: *Wchodzi w czarnym przewiewnym płaszczu. Nakłada na głowę kaptur, wyciągą księgę Zła Cierpienia Mroku i Zniszczenia. Mamrocze pod nosem. Słychać szepty dochodzace z różnychkątów SB, z Artiego pada zielona, blada poświata*
[Nie 22] Anglia: *zieleń zmienia się w krwistą czerwień, a inkantacje są coraz głośniejsze. Szatan się smieje i tańczy z palcem w nosie. BUM! Dookoła pełno dymu, a obok Seszeli pojawia się talerz z ciastkami*
[Nie 22] Anglia: (nie, nie ma tu nekromanty ;( ale Artie wyczarowal ciastka)
[Pon 21] Ameryka: mhy Hej zawszę chciałem zobaczyć Chiny!
[Pon 21] Chiny: A co ty Chin nie widziałeś? @_@
[Pon 21] Ameryka: Nie *zastanawia się*
[Pon 21] Ameryka: Ło ja ale gdzie to jest?
[Wto 11] Ameryka: Też się cieszę na twój widok! co słychać w kraju gdzie słońce zachodzi?
[Wto 11] Chiny: Właściwie.. 'Chiny' to... 'wszystko pod słońcem. Jakby zachodziło u mnie słońce to byś nie dożył 18 urodzin z powodu podatków za prąd odprowadzanaych do Anglii.
(odnośnie sesji yaoi)
Korea Północna: będziesz miec polewkę z tego :3
Chiny: a co? ściągasz ubranie? XD
Korea Północna: ho ho nie to zostawiam tobie. zajmuję się twoim przyjacielem xD
Chiny: Alfredem? XD
[Sro 22]Polska: *przyglada sie z zaciekawieniem Chinom* On chyba zle to znosi...
[Sro 22] Estonia: Mysle że jakoś to znosi
[Sro 22] Chiny: J..Ja? *ledwo kontaktuje ze światem* To już.. 5 kieliszek?
[Sro 22] Chiny: W sumie możesz nalać jeszcze..
[Sro 22] Estonia: *Patrzy się na butelkę* rety to nie ta butelka *patrzy się na butelkę z przerażeniem*
[Sro 22] Polska: *klepie po ramieniu* pierwszy nie piaty... *powstrzymuje usmiech* Ed jak sadzisz - bedziemy go zbierac z podlogi, czy nie?
[Sro 22] Estonia: zakład że o 5 euro że tak? *na;ewa Chinom*
[Sro 22] Polska: *przerazenie* to co ty nam dales?!
[Sro 22] Estonia: dziwnego ja gustuje też w denaturatach... ale jak pijesz trzeba włożyc kromkę i ssac aby bakterie zatrzymały się na kromce od chleba
E [Sro 22] Chiny: *dziwny pytający wzrok w stonę Estonii* O czym ty mówisz?
E [Sro 22] Chiny: Jak można zatrzymać bakterię kromką? Chyba taką z Domestosem...
[Sro 22] Estonia: nie kromka od chleba zdziwił bys się
[Sro 22] Polska: *nie ma sily analizowac wykladu Estoni i przejmuje na chwile butelke biorac lyk po czym mu ja oddaje*
E [Sro 22] Chiny: *wzrok na Estonię.. Na Polskę.. Znów Estonia.. Polska.. butelka.. sufit.. Estonia.. Genialny pomysł* Ej, też tak chcę, aru!
[Sro 23] Chiny: Zaraz.. stop.. Co to do jasnej shitowej cholery jest Jałta?
[Sro 23] Estonia: Jałta 1945 sprzedali mnie i Feliksa Ivanowi! Pieprzony zachód!
[Sro 23] Polska: Jalta... Bede bral cie... W Jalcie *buja sie*
[Sro 23] Estonia: Gdzie jest wódka? Olala czy ktoś widział wódkę ma? ułułu!
E [Sro 23] Chiny: Jak to mówią u Feliksa.. Za sałatą, aru!
[Sro 23] Korea Południowa: kolejna popijawa i to beze mnie o.o
[Sro 23] Estonia: *Patrzy się na Chiny ze zdziwieniem* za sałatą?
[Sro 23] Estonia: Wybacz ale krzyki Litwy do dzisiaj słyszę
E [Sro 23] Chiny: Co wyście w tej Europie robili, aru? *ma skojarzenia*
[Sro 23] Estonia: Co państwa PRZODUJĄCE wyrabiali! Szwecja nie leprzy! uciekałem przez okno jak raz do sypialni wleciał!
E [Sro 23] Chiny: Szwecja w sypialni? Dodaj Szwajcarię i zgon pewny.
[Sro 23] Polska: Krzyki od razu krzyki! Takie tylko... Przesadzasz, az tak glosno nie bylo!
E [Sro 23] Chiny: Taa.. I słychać strzały.. *wymruczał*
Chiny: *wlepia oczka w Ukrainkę i łapie ją za biust* Mleeećka!
[Nie 20] Estonia: *Patrzy jak się Yao tuli* Można rzecz że ... albo nic *milczy*
[Nie 20] Estonia: *Przerażony* Yao nie!
[Nie 20] Belgia: *mina wkurzonego kota* No mów.
[Nie 20] Polska: Yao! *zaczerwienil sie* Za duzy juz jestes na mleko! Poza tym mamusia zastepcza nie ma pokarmu!
E [Nie 20] Chiny: Głooodny! *smutne oczka i dziecięca minka*
[Nie 20] Ukraina: ...
Chiny napisał:
Spojrzał na Polskę wzrokiem 'tylko mnie nie upij znowu..'. Oczywiście żartował, lecz fakt, faktem, w tym miejscu warto by było się zastanowić co gorsze, wesoły Polska czy pijany Chiny? Na pewno obydwie rzeczy były równie zaskakujące jak zadania na maturze dla bogu ducha winnego ucznia piszącego, hm.. chociażby historię i tak samo wybuchowe jak rzucanie ognia na rozlaną benzynę. Choć w przeciwieństwie do tego drugiego z wesołą kompanią pijano-sino-wesołej-Polski wielu próbowało!
-Um.. Alfredzik..? N-nie, aru! Jak się jeszcze nie pochorował od słodyczy, to nic mu nie będzie!
Rzucił tylko, przenosząc wzrok z biednego Polski na swoją pandę. Fakt, Alfred zdążył już zjeść Włochom aż pół roślinki i w związku z sobie znanym tylko powodem zamiast jak człowiek.. ekhem.. panda, ze spokojem pochłonąć drugą połowę zaczął zajmować się podłogą we Włoskim mieszkanku liżąc ją.. No cóż, przynajmniej darmowe sprzątanie... Chiny oczywiście spróbował to zignorować i ze stoickim spokojem wrócił spojrzeniem na Polskę (tak, uwziął się na niego), przyjmując że Alfred wcale nie wyniósł tego zachowania z domu.
-Ekhem.. Przyda się dużo alkoholu i zabawy, aru.. W końcu długo.. -Chwila zwątpienia i spojrzenie na 'Żywe urządzenie czyszczące podłogę' (czyt. małą pandę z językiem).. Oby tylko ich nie wyrzucono. -Ekhem.. Długo tu pobalujemy, prawda, aru?
Trwa kłótnia między Francją i Hiszpanią dot. wierności i ślubu.
Nagle wtrąca się Korea:
[Nie 12] Korea Południowa: niah niah a ja oglądam jak się produkuje wanny ^.^
Kanada: Un... No bo w sumie to ja jestem z Anglii i Francji, prawda?
Seszele: A ja co? Z trójkąta z Arabami?
Coby się Arab nie obraził jak tu przylezie C:
Za czasu, kiedy Rosja był babą
[Sob 0] Rosja: Podobam ci się, mm? W takiej postaci?
[Sob 0] Kazachstan: Może ci się to nie spodobać, ale wolę cię jako mężczyznę. *mruknął, spodziewając się ataku... kobieta to kobieta, nie wiadomo, jej strzeli do głowy*
[Sob 0] Rosja: Rozumiem... *grzebie mu przy kieszeni*
[Sob 0] Kazachstan: *patrzy, jak bratowa grzebie przy jego kieszeni... jedno szczęście, że broń została w płaszczu*
Sob 0:25] Rosja: *zostawiła jego kieszeń w spokoju i wstała* Włożyłam ci coś... taki mały prezencik. *uroczo się uśmiecha*
[Sob 0] Rosja: *wyciąga pilota* Taki bardzo wybuchowy prezencik...
[Sob 0] Kazachstan: Ty cholero... *warknął cicho*
[Sob 0] Rosja: Nie kochasz mnie na tyle, by mnie zaakceptować w takiej postaci! *histeryzuje, jak to kobieta*
[Sob 0] Kazachstan: *wywrócił oczy białkami, wzdychając z irytacją... powtórka z rozrywki z Francją po stracie Anglika*
E [Sro 0] Seszele: Sjesta? A co to takiego? *układa się na nim jakoś wygodniej i patrzy zaciekawiona*
[Sro 0] Anglia: Gówno.
[Czw 23] Chiny: (Chiny jest w takim stanie, że w przypadku wyboru pomiędzy kupnem gryzaczka dla pandy, a ratowaniem strefy euro i Ameryki przed kryzysem nie zawachałby się i wybrał gryzaczka..)
Estonia: Ty też Yao kobietą? *zdziwiony* Litośći... Alfred miał okres w nocy i spać mi nie dał...
Chiny: *oburzył się* Uuh.. I po co ja tak się starałem, aru.. *odpiął sobie przedłużenie włosów, cóż, to upinało* Spać Ci nie dał?
Estonia: Tak... skakał po mnie i w ogóle....
Chiny: S-skakał..? *próba wyobrażenia sobie Ameryki skaczącej po Estonii skończyła się napadem śmiechu* I co? Poszłeś z nim do łazienki..?
Estonia: Tak... *Zamyka oczy* Nie wiedział gdzie się tampon wkłada....
[12:11:58 AM] ~ Yuuri ~: Chiny: (Lol @_@ Tom, wiedziałeś, że Chiny i Austalia są rezem w azjatycko-pacyficznym odpowiedniku UE? XD)
Australia: (nie @.@ ale fajnie! <333)
Chiny: (Noo.. Chiny, Korea, Japonia, Rosja, Indonezja, Wietnam, Tajlandia, Malezja, Filipiny, Tajwan, Austalia, NZ, Ameryka, Kanada i Kupa - Współpraca gospodarcza Azji i Pacyfiku APEC XD)
Kazachstan: (Kupa? A to ciekawe xDDD)
Australia: (wspópraca z Kupą... nie no ja mówiłem że mam nasrane w bani :I)
Kazachstan: (Tom, masz przesrane xDDD)
Nowa Zelandia: (Ło, nawet ja tam jestem, czego to człowiek się uczy przez całe życie xD)
Chiny: (A Kuba miała być xDDD W sumie kupą tez współpracować możemy xDD A ty Kazachu należsz do Wspólnoty Państw Niepodległych i NATO xD)
Kazachstan: (Cudniasto... Ale z kupą to już nie współpracuję? xDD)
Australia: (haha! Kazach loser, my mamy u siebie KUPE!! >:D)
Chiny: (Kurde, ta kupa ląduje w cytatach xD)
Kazachstan: (Nasrane w cytatach xDD Ma ktoś woreczki?)
[Sob 21] Chiny: (*kreci ich kamerą.. będzie na yaotube*)
sam wziął jednego z leśnych zapierdalaczy, jak to na te zwierzęta mówią Czesi i wgryzł się w gorącego mięsa.
Chiny napisał:jest cała masa służących i ludzi z obsługi, z których każdy wybierany był według specjalnych kryteriów.. Wszak Chiny jest gejem, nie weźmie byle czego!
Malediwy napisał:Uuuuuu~! Wreszcie są jakieś pozytywy z posiadania braciszka geja! Znaczy... pozytywy były zawsze, ale nie, jeśli chodzi o jego orienta...
[Sro 0] Belgia: Tak Mio, Ty na pewno jesteś z cukru, wanilii, cynamonu i szczypty imbiru~ przyniósl Cię bocian, wrzucił do kapusty i potem znalazł Cię Japonia, Chiny czy inny tam żółtek.
Szetlandy: Aha... *kopie go w kostkę, żeby zobaczyć jaka będzie reakcja*
Australia: (on wisi na żyrandolu :I)
Szetlandy: ( przepraszam @@' ) *strzela z kuszy do żyrandolu* (lepiej ? xD)
[Pon 0] Malediwy: (Człowiek Suka >o>)
[Pon 0] Australia: (o fakt, obraz Mio~!)
[Nie 23] Irlandia: (Nic, nic.)
[Nie 23] Malediwy: (Un~...)
[Nie 23] Irlandia: (Un-srun.)