Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

~~ Cytaty ~~

5 posters

Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 5]

1~~ Cytaty ~~ Empty ~~ Cytaty ~~ Wto Lut 21, 2012 7:46 pm

Gość

Gość

Najfajniejsze, najzabawniejsze, najpiękniejsze, najbardziej rozbrajające... Nie ważne w jakiej kategorii, ale jeśli tylko jakiś cytat uważasz za na tyle ciekawy, by tu się pojawił to wklejaj! Zarówno z rozgrywek jak i cb ^ ^ W ten mniej więcej sposób:

Nazwa użytkownika napisał:
Przykładowy cytat.

Cytaty z poprzedniego forum:

Anglia: napisał:
Anglia: Nie myślmy jednak o tym, bo Kirkland był dżentelmenem, a tacy szanowani panowie nie nazywają swoich międzykrocznych towarzyszy

[Sro 22] Anglia: *kopie forum* eheh
[Sro 22] Hiszpania: Ty masz jakąś chorobę? Zawsze tak wszystko kopiesz

[Sro 16] Włochy Południowe: *siada zdołowany w kącie* Bry.
[Sro 16] Estonia: *Zapomniał powiedzieć że właśnie tam nasikał xD* Siemka!

Anglia napisał:
J-jak to było? Duże, okrągłe i nienawidzi Arthura? Pieprzony świat

[Nie 22] Seszele: (dobra, jakoś może zmartwychwstanę. Czy jest na sali nekromanta?)
[Nie 22] Anglia: *Wchodzi w czarnym przewiewnym płaszczu. Nakłada na głowę kaptur, wyciągą księgę Zła Cierpienia Mroku i Zniszczenia. Mamrocze pod nosem. Słychać szepty dochodzace z różnychkątów SB, z Artiego pada zielona, blada poświata*
[Nie 22] Anglia: *zieleń zmienia się w krwistą czerwień, a inkantacje są coraz głośniejsze. Szatan się smieje i tańczy z palcem w nosie. BUM! Dookoła pełno dymu, a obok Seszeli pojawia się talerz z ciastkami*
[Nie 22] Anglia: (nie, nie ma tu nekromanty ;( ale Artie wyczarowal ciastka)

[Pon 21] Ameryka: mhy Hej zawszę chciałem zobaczyć Chiny!
[Pon 21] Chiny: A co ty Chin nie widziałeś? @_@
[Pon 21] Ameryka: Nie *zastanawia się*
[Pon 21] Ameryka: Ło ja ale gdzie to jest?

[Wto 11] Ameryka: Też się cieszę na twój widok! co słychać w kraju gdzie słońce zachodzi?
[Wto 11] Chiny: Właściwie.. 'Chiny' to... 'wszystko pod słońcem. Jakby zachodziło u mnie słońce to byś nie dożył 18 urodzin z powodu podatków za prąd odprowadzanaych do Anglii.

(odnośnie sesji yaoi)
Korea Północna: będziesz miec polewkę z tego :3
Chiny: a co? ściągasz ubranie? XD
Korea Północna: ho ho nie to zostawiam tobie. zajmuję się twoim przyjacielem xD
Chiny: Alfredem? XD

[Sro 22]Polska: *przyglada sie z zaciekawieniem Chinom* On chyba zle to znosi...
[Sro 22] Estonia: Mysle że jakoś to znosi
[Sro 22] Chiny: J..Ja? *ledwo kontaktuje ze światem* To już.. 5 kieliszek?
[Sro 22] Chiny: W sumie możesz nalać jeszcze..
[Sro 22] Estonia: *Patrzy się na butelkę* rety to nie ta butelka *patrzy się na butelkę z przerażeniem*
[Sro 22] Polska: *klepie po ramieniu* pierwszy nie piaty... *powstrzymuje usmiech* Ed jak sadzisz - bedziemy go zbierac z podlogi, czy nie?
[Sro 22] Estonia: zakład że o 5 euro że tak? *na;ewa Chinom*
[Sro 22] Polska: *przerazenie* to co ty nam dales?!

[Sro 22] Estonia: dziwnego ja gustuje też w denaturatach... ale jak pijesz trzeba włożyc kromkę i ssac aby bakterie zatrzymały się na kromce od chleba
E [Sro 22] Chiny: *dziwny pytający wzrok w stonę Estonii* O czym ty mówisz?
E [Sro 22] Chiny: Jak można zatrzymać bakterię kromką? Chyba taką z Domestosem...
[Sro 22] Estonia: nie kromka od chleba zdziwił bys się
[Sro 22] Polska: *nie ma sily analizowac wykladu Estoni i przejmuje na chwile butelke biorac lyk po czym mu ja oddaje*
E [Sro 22] Chiny: *wzrok na Estonię.. Na Polskę.. Znów Estonia.. Polska.. butelka.. sufit.. Estonia.. Genialny pomysł* Ej, też tak chcę, aru!

[Sro 23] Chiny: Zaraz.. stop.. Co to do jasnej shitowej cholery jest Jałta?
[Sro 23] Estonia: Jałta 1945 sprzedali mnie i Feliksa Ivanowi! Pieprzony zachód!
[Sro 23] Polska: Jalta... Bede bral cie... W Jalcie *buja sie*

[Sro 23] Estonia: Gdzie jest wódka? Olala czy ktoś widział wódkę ma? ułułu!
E [Sro 23] Chiny: Jak to mówią u Feliksa.. Za sałatą, aru!
[Sro 23] Korea Południowa: kolejna popijawa i to beze mnie o.o
[Sro 23] Estonia: *Patrzy się na Chiny ze zdziwieniem* za sałatą?

[Sro 23] Estonia: Wybacz ale krzyki Litwy do dzisiaj słyszę
E [Sro 23] Chiny: Co wyście w tej Europie robili, aru? *ma skojarzenia*
[Sro 23] Estonia: Co państwa PRZODUJĄCE wyrabiali! Szwecja nie leprzy! uciekałem przez okno jak raz do sypialni wleciał!
E [Sro 23] Chiny: Szwecja w sypialni? Dodaj Szwajcarię i zgon pewny.
[Sro 23] Polska: Krzyki od razu krzyki! Takie tylko... Przesadzasz, az tak glosno nie bylo!
E [Sro 23] Chiny: Taa.. I słychać strzały.. *wymruczał*

Chiny: *wlepia oczka w Ukrainkę i łapie ją za biust* Mleeećka!
[Nie 20] Estonia: *Patrzy jak się Yao tuli* Można rzecz że ... albo nic *milczy*
[Nie 20] Estonia: *Przerażony* Yao nie!
[Nie 20] Belgia: *mina wkurzonego kota* No mów.
[Nie 20] Polska: Yao! *zaczerwienil sie* Za duzy juz jestes na mleko! Poza tym mamusia zastepcza nie ma pokarmu!
E [Nie 20] Chiny: Głooodny! *smutne oczka i dziecięca minka*
[Nie 20] Ukraina: ...

Chiny napisał:
Spojrzał na Polskę wzrokiem 'tylko mnie nie upij znowu..'. Oczywiście żartował, lecz fakt, faktem, w tym miejscu warto by było się zastanowić co gorsze, wesoły Polska czy pijany Chiny? Na pewno obydwie rzeczy były równie zaskakujące jak zadania na maturze dla bogu ducha winnego ucznia piszącego, hm.. chociażby historię i tak samo wybuchowe jak rzucanie ognia na rozlaną benzynę. Choć w przeciwieństwie do tego drugiego z wesołą kompanią pijano-sino-wesołej-Polski wielu próbowało!
-Um.. Alfredzik..? N-nie, aru! Jak się jeszcze nie pochorował od słodyczy, to nic mu nie będzie!
Rzucił tylko, przenosząc wzrok z biednego Polski na swoją pandę. Fakt, Alfred zdążył już zjeść Włochom aż pół roślinki i w związku z sobie znanym tylko powodem zamiast jak człowiek.. ekhem.. panda, ze spokojem pochłonąć drugą połowę zaczął zajmować się podłogą we Włoskim mieszkanku liżąc ją.. No cóż, przynajmniej darmowe sprzątanie... Chiny oczywiście spróbował to zignorować i ze stoickim spokojem wrócił spojrzeniem na Polskę (tak, uwziął się na niego), przyjmując że Alfred wcale nie wyniósł tego zachowania z domu.
-Ekhem.. Przyda się dużo alkoholu i zabawy, aru.. W końcu długo.. -Chwila zwątpienia i spojrzenie na 'Żywe urządzenie czyszczące podłogę' (czyt. małą pandę z językiem).. Oby tylko ich nie wyrzucono. -Ekhem.. Długo tu pobalujemy, prawda, aru?

Trwa kłótnia między Francją i Hiszpanią dot. wierności i ślubu.
Nagle wtrąca się Korea:
[Nie 12] Korea Południowa: niah niah a ja oglądam jak się produkuje wanny ^.^

Kanada: Un... No bo w sumie to ja jestem z Anglii i Francji, prawda?
Seszele: A ja co? Z trójkąta z Arabami?

Coby się Arab nie obraził jak tu przylezie C:

Za czasu, kiedy Rosja był babą

[Sob 0] Rosja: Podobam ci się, mm? W takiej postaci?
[Sob 0] Kazachstan: Może ci się to nie spodobać, ale wolę cię jako mężczyznę. *mruknął, spodziewając się ataku... kobieta to kobieta, nie wiadomo, jej strzeli do głowy*
[Sob 0] Rosja: Rozumiem... *grzebie mu przy kieszeni*
[Sob 0] Kazachstan: *patrzy, jak bratowa grzebie przy jego kieszeni... jedno szczęście, że broń została w płaszczu*
Sob 0:25] Rosja: *zostawiła jego kieszeń w spokoju i wstała* Włożyłam ci coś... taki mały prezencik. *uroczo się uśmiecha*
[Sob 0] Rosja: *wyciąga pilota* Taki bardzo wybuchowy prezencik...
[Sob 0] Kazachstan: Ty cholero... *warknął cicho*
[Sob 0] Rosja: Nie kochasz mnie na tyle, by mnie zaakceptować w takiej postaci! *histeryzuje, jak to kobieta*
[Sob 0] Kazachstan: *wywrócił oczy białkami, wzdychając z irytacją... powtórka z rozrywki z Francją po stracie Anglika*

E [Sro 0] Seszele: Sjesta? A co to takiego? *układa się na nim jakoś wygodniej i patrzy zaciekawiona*
[Sro 0] Anglia: Gówno.

[Czw 23] Chiny: (Chiny jest w takim stanie, że w przypadku wyboru pomiędzy kupnem gryzaczka dla pandy, a ratowaniem strefy euro i Ameryki przed kryzysem nie zawachałby się i wybrał gryzaczka..)

Estonia: Ty też Yao kobietą? *zdziwiony* Litośći... Alfred miał okres w nocy i spać mi nie dał...
Chiny: *oburzył się* Uuh.. I po co ja tak się starałem, aru.. *odpiął sobie przedłużenie włosów, cóż, to upinało* Spać Ci nie dał?
Estonia: Tak... skakał po mnie i w ogóle....
Chiny: S-skakał..? *próba wyobrażenia sobie Ameryki skaczącej po Estonii skończyła się napadem śmiechu* I co? Poszłeś z nim do łazienki..?
Estonia: Tak... *Zamyka oczy* Nie wiedział gdzie się tampon wkłada....

[12:11:58 AM] ~ Yuuri ~: Chiny: (Lol @_@ Tom, wiedziałeś, że Chiny i Austalia są rezem w azjatycko-pacyficznym odpowiedniku UE? XD)
Australia: (nie @.@ ale fajnie! <333)
Chiny: (Noo.. Chiny, Korea, Japonia, Rosja, Indonezja, Wietnam, Tajlandia, Malezja, Filipiny, Tajwan, Austalia, NZ, Ameryka, Kanada i Kupa - Współpraca gospodarcza Azji i Pacyfiku APEC XD)
Kazachstan: (Kupa? A to ciekawe xDDD)
Australia: (wspópraca z Kupą... nie no ja mówiłem że mam nasrane w bani :I)
Kazachstan: (Tom, masz przesrane xDDD)
Nowa Zelandia: (Ło, nawet ja tam jestem, czego to człowiek się uczy przez całe życie xD)
Chiny: (A Kuba miała być xDDD W sumie kupą tez współpracować możemy xDD A ty Kazachu należsz do Wspólnoty Państw Niepodległych i NATO xD)
Kazachstan: (Cudniasto... Ale z kupą to już nie współpracuję? xDD)
Australia: (haha! Kazach loser, my mamy u siebie KUPE!! >:D)
Chiny: (Kurde, ta kupa ląduje w cytatach xD)
Kazachstan: (Nasrane w cytatach xDD Ma ktoś woreczki?)

[Sob 21] Chiny: (*kreci ich kamerą.. będzie na yaotube*)

sam wziął jednego z leśnych zapierdalaczy, jak to na te zwierzęta mówią Czesi i wgryzł się w gorącego mięsa.

Chiny napisał:jest cała masa służących i ludzi z obsługi, z których każdy wybierany był według specjalnych kryteriów.. Wszak Chiny jest gejem, nie weźmie byle czego!
Malediwy napisał:Uuuuuu~! Wreszcie są jakieś pozytywy z posiadania braciszka geja! Znaczy... pozytywy były zawsze, ale nie, jeśli chodzi o jego orienta...

[Sro 0] Belgia: Tak Mio, Ty na pewno jesteś z cukru, wanilii, cynamonu i szczypty imbiru~ przyniósl Cię bocian, wrzucił do kapusty i potem znalazł Cię Japonia, Chiny czy inny tam żółtek.

Szetlandy: Aha... *kopie go w kostkę, żeby zobaczyć jaka będzie reakcja*
Australia: (on wisi na żyrandolu :I)
Szetlandy: ( przepraszam @@' ) *strzela z kuszy do żyrandolu* (lepiej ? xD)

[Pon 0] Malediwy: (Człowiek Suka >o>)
[Pon 0] Australia: (o fakt, obraz Mio~!)

[Nie 23] Irlandia: (Nic, nic.)
[Nie 23] Malediwy: (Un~...)
[Nie 23] Irlandia: (Un-srun.)

2~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Lut 27, 2012 4:23 pm

Go??

Gość

[03:22:46] @ Australia : Ty też byłaś niezła... jak na totalną sukę. *pogłaskał ją jeszcze po głowie i wyszedł uśmiechając się do siebie zadowolony* (branoc! kurde... nie wyśpie się... ale trudno! warto było dla hentajca xDDD)

[03:23:59] Wietnam : *sama ubrała butki i wyszła* (cudne hentai.. a teraz Chiny sprzątaj! XD)

[03:24:30] @ Australia : (przylezie tutaj z pandą i ultrafioletem...)

[03:25:10] @ Chiny : *przylazł z pandą i ultrafioletem*

3~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Czw Mar 08, 2012 5:59 pm

Szkocja

Szkocja
Admin

[18:51:11] Malediwy : Nie marnuj na niego śliny, Rinya. On potrafi walnąć tylko mnie, cholera... *podeszła do okna i lekko je uchyliła* AAAAAAAAAAAL~! :3
[18:55:09] Ameryka : Ktoś mnie woła...?
[18:55:31] @ Chiny : Moja siostra Cię wołała..
[18:56:20] Ameryka : Co chciała? Ty! Rekrut idź sprawdzić co wietkong chce od mnie!

Za Wietkong :'D

4~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Mar 19, 2012 7:47 pm

Anglia

Anglia
Admin

[20:44:42] Nauru : Ale lepiej tak posiedźmy, o!

Ta ekspresja płynąca z Nauru! W końcu >D

5~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Mar 20, 2012 4:59 pm

Go??

Gość

Ameryka : (Aj tam... zaspokoić Chiny to jak zaspokoić nimfomankę D:)

POTWIERDZAM! XDDDDD

6~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Czw Mar 22, 2012 5:19 pm

Go??

Gość

[18:16:17] @ Szkocja : *zerka na Ala* ... :IIIII

[18:16:52] Ameryka : Napewno Szkot... *już chciał go wodą święconą potraktować*

[18:17:33] Seszele : (syczałoby xD)
szatański Szkot o;

7~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Mar 25, 2012 5:22 pm

Go??

Gość

[19:20:36] @ Chiny : (Nie, mówili o 'pokojowych wybuchach jądrowych' w Kazachstanie XD).

[19:21:00] Kazachstan : (Iyeee..? Znowuuuu?).

[19:21:07] Ukraina : (No to pokojowe~xD).

[19:21:09] Kirgistan : (Znowu będzie chłopak za lampkę nocną robił...)

Świecący Kazach... @n@

8~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Czw Mar 29, 2012 7:44 pm

Go??

Gość

21:41:03] Niemcy : ...L-Ludwig, Belgien. Nie Francis.
[21:41:47] Włochy Północne : (...)
[21:41:47] Belgia : he...? aaa... =A= też fajny... szkoda, że gej...

Kocham teksty Belgii =w=

9~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Mar 31, 2012 4:10 pm

Go??

Gość

[17:46:24] Szwecja : [Zastanawia mnie dlaczego Dania jest na cmentarzu....]
[17:46:42] @ Anglia : (Dania na cmentarzu?)
[17:47:00] Szwecja : [No ikonki w działach]
[17:47:04] Ameryka : (Obrazek ^^)
[17:47:18] @ Anglia : (ahh, w ogóle... po cha te cholerne CMENTARZ, MIASTO etc :\ )
[17:47:25] @ Alglia : (w sumie...)
[17:47:41] Nauru : [a ja tam nie wiem...]
[17:49:10] @ Anglia : (Może Dania ma zamiar iśc do diabła, dlatego tam :< )
[17:51:20] Szwecja : [Może szuka Oslo // Diabli złego nie biorą, chociaz rodzina będzie zawiedziona - tyle razy go tam wysyłali...]
[17:51:31] @ Anglia : (Szwedku, a wiesz, że mamy jednego ojca? xD)
[17:51:38] @ Anglia : (NIE DZIWIE SIĘ :< że go wysyłali :< )
[17:52:18] Szwecja : [Wcale mnie to nie dziwi, papa Skandynawia miał dużo dzieci - tylko Germania go przebija...]
[17:52:47] @ Anglia : (w sumie kto miał więcej - Rzym czy Germania xD)
[17:53:12] Szwecja : [Największa kara, na jaką może trafić hetard, to rozkminianie dzieci Germanii]
[17:53:20] Nauru : [się wam zebrało xD]
[17:53:27] @ Anglia : (x3)
[17:55:30] Szwecja : [A tak w sumie to nie wiem, rozkminiam...]
[17:56:55] Szwecja : [Skandynawia biedny, na trzecim miejscu, biedaczek... Ale tamci byli starsi, mieli lepsze klimatyczne... Do rozmnażania. Zupełnie jak grzyby. ]
[17:57:40] @ Anglia : (w sumie takie bękarty to kiepska sprawa :< nie wiadomo czy się to to lubi czy co :\ )
[17:58:11] Nauru : [czuję się jakoś bezpieczna w tych kwestach, bo nikt nie robi Oceanii xD]
[17:58:44] @ Anglia : (w sumie fajnie by było gdyby ktoś zrobił Skandynawie... może znalazłby się w końcu ktoś kto go do diabłą lubi?! xDDD)
[17:59:45] Szwecja : [Wyobrażasz sobie wydawanie tego za mąż / za żonę?]
[17:59:58] @ Anglia : (i posag małżeński)
[18:01:02] Szwecja : [Ta, nie wypłaci się - nic, tylko żenić się w rodzinie!]
[18:01:10] @ Anglia : (xD)

10~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Kwi 06, 2012 8:01 pm

Gość

Gość

Titanicowe:

[19:01:21] Korea Południowa : Ej, ej, panie statek czekaj! D: *biega z biletem* NO D:

[19:15:24] Ameryka : *Stał chwilę wzburzony ale się uspokaja* super... jeszcze walniemy w statuę wolności... *burknął głośno*
[19:15:52] Ukraina : Ah, prawda! Dobry pomysł!

(Ogólnie chodziło o coś innego, ale było napisane obok siebie, więc wyszło jak wyszło xD)

Australia napisał:obdarzył ją kolejnym ze swoich jak mu sie wydaje uprzejmych a tak na prawdę wyglądających na takie z serii: ,,udaję miłego żeby zapierdolić ci torebkę ewentualnie zgwałcić gdzieś w krzakach''

11~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Kwi 08, 2012 12:11 pm

Go??

Gość

Eston napisał:[14:09:32] Estonia : (Tygrysek pewnie w myślach: Mięsny Spejn Mięsny Spejn ja go zjem ja go zjem xD)

Komentarz Eda na zachwycanie się przeze mnie tygryskiem Taj xD

12~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Kwi 10, 2012 1:51 pm

Gość

Gość

[15:35:31]Hong Kong. : ( ...ak...)

[15:35:49] Japonia : (Zombie mode HK - "ak" xD)

[15:36:43] Japonia : (A u USA to nie bylo Ufo? xD)

[15:36:44] Hong Kong. : ( ...k... )

[15:37:25] @ Chiny : (Było UFO, ale zombi to on też ma xD)

[15:38:11] @ Chiny : (Zresztą u USA jest wszystko! UFO, zombi, scjentolodzy, Japończycy,tekturowy Titanic!)

[15:39:05] Korea Północna : (Tekturowa góra lodowa to była! xD Pa Austral!)

[15:39:31] @ Chiny : (*robi Titanic w nawiasie.. znowu* Koruś! Dawaj górę!)

[15:40:10] Korea Północna : (Skąd ja mam ją wytentegować? ._.)

[15:40:23] @ Chiny : (Z kartonu.)

[15:40:28] Austria : (Chińcia, tak mi sie przypomn, że u mojego wujka na komodzie stoi model Titanica w skali 1:150 :3)

[15:40:49] Nauru : [*wlecze górę lodową z kartonu, którą sama malowała*]

[15:40:56] Korea Północna : (Nie mam kartonu...)

[15:41:03] Korea Północna : (O! Nauru ma!)

[15:41:05] Japonia : (Ze styropianu xD)

[15:41:08] @ Chiny : (ALE SUPER! *podpierza wujkowi Austrii model i stawia obok teksturowego Titanca* Już nic Koruś, Nau przyniosła :3)

[15:42:03] @ Chiny : (Okey, Titanic jest, góra jest.. Dobra? Kto ma naszyjnik? XD)

[15:42:26] Austria : (ja mam 30 naszyjników xD Jaki potrzebujesz?)

[15:42:33] @ Chiny : (Niebieski na Titanica xD)

[15:42:35] Korea Północna : (*przygląda się wszystkiemu*)

[15:43:12] @ Chiny : (Jeszcze tak.. Hm.. Ameryki ine ma. Japan, robisz za Jacka do póki nie wróci! Dobra, kto chce być narzyczonym? I potrzebna nam orkiestra!)

[15:43:42] Japonia : (Oj, trochę orginalności. Weź taki cukierkowy xD)

[15:44:02] @ Chiny : (o! W sumie! *zakłada cukierkowy naszyjnik i się rozbiera* XD)

[15:44:24] Korea Północna : (*facepalm i śmiech* XD)

[15:44:32] Nauru : [ja trzymam górę lodową]

[15:45:01] @ Chiny : (*łapie Nihona* Robisz za Jack'a!)

[15:46:33] Japonia : (A-ale... ja nie chce zginąć! T^T O wiem! Niech Jack zepchnie Rose z drzwi w kulminacyjnym momencie wrzeszcząc "oboje się zmieścimy, egoistko!" xD)

[15:46:38] @ Chiny : (Ludu,brakuje nam jeszcze tak.. Przydałoby się ruszać tym Titaniciem. No i Ameryka by się przydała. W sensie nie ta taka Ameryka co tutaj, ale to do której trza dobić. Anglia też by się przydała, bo od czegoś trzeba odpłynąć. :I )

Japonia i jego pomysły <3

[15:50:54] Nauru : [*gora lodowa kibicuje Japoni-Jackowi*]
[15:51:17] Japonia : (Mam popracie tektury xD Znaczy, celulozy xD)

13~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Kwi 10, 2012 7:28 pm

Go??

Gość

[21:26:29] Holandia : (Co to Włocławek? : D)

[21:26:32] Kirgistan : A skąd ja mogłem wiedzieć... *wzdycha*

Nikt nie zna Włocławka XD

14~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Kwi 13, 2012 6:02 pm

Szkocja

Szkocja
Admin

Licytacja Belgii 8D

[19:40:59] Holandia : Mogę ci ją sprzedać za drobną opłatą.
[19:41:07] Holandia : *Tak, mówił o siostrze.*
[19:41:08] Holandia : :I
[19:41:29] @ Szkocja : *zlał na słowa Belgii, bardziej zainteresowany ofertą* ...ile?!
[19:41:32] Estonia : hę...? *bierze Alice na ręce* Uciekamy!
[19:41:46] Holandia : A ile masz do zaproponowania?
[19:41:55] Estonia : Jest Moja wy niedoinformani debile!
[19:42:53] @ Szkocja : A KUPIŁEŚ?! Nie, więc nie jest twoja >:IIII D-dam 200 funtów.
[19:43:23] Belgia : *wyrwała się Edowi i podeszła do brata* Ty perfidny obejszczańcu! D:< Ty myślisz że co ja jestem?! Mam cie dość idioto!! D:< *kopnęła go w dżondra* Takie teksty możesz sobie mówić do jakichś durnych dziwek ale nie do mnie, jasne?! A Ty Szkot co? Też ci się na mózg rzuciło!?
[19:43:58] Estonia : Ożeniłem się ty jebany Szkoci owco jebco!
[19:44:11] @ Szkocja : E-ej, Alice :I 200 funtów to DUŻO.
[19:44:16] Belgia : Banda idiotów, frajerów, którzy żeby ruchać musza płacić! D:< Wstydze się za was.
[19:44:24] @ Szkocja : *pewien, że docenił jej wartość w wyrażonej sumie*
[19:44:26] Holandia : Dobre i to... *Wyciągnął rękę w jego stronę. Niestety, zaraz potem dostał w swoje biedne jajeczka. Przygryzł mocno wargę i... Złapał się tam, ekhm.* T-Ty cholerna...
[19:45:03] @ Szkocja : ...no ale to mogłaś sobie darować *zerka z ukosa* ...teraz nawet Arthura nie przeleci.
[19:45:04] Holandia : Jestem twoim starszym bratem, więc powinnaś mnie słuchać, głupia.
[19:45:06] Belgia : NO CO?! Też będę traktować cie jak gówno, to zobaczysz jak to jest!
[19:45:39] @ Szkocja : Ej, gówna za 200 funtów bym nie kupował!
[19:47:42] Holandia : Nie traktuję cię jak gówno, muszę po prostu utrzymać naszą rodzinę.
[19:47:46] Estonia : WYpierdalaj i zostaw moją żonę!
[19:48:27] Belgia : N-naszą?! A od kiedy to masz jakiekolwiek poczucie obowiązku wobec KOGOKOLWIEK?!?!
[19:49:02] Holandia : T-Teraz, do cholery.
[19:49:04] @ Szkocja : ...że 200 funtów za mało? 250 dam...
[19:49:46] Holandia : *Totalnie zignorował Estonię.* No popatrz tylko, jak Szkocja bardzo chce nam pomóc.
[19:50:01] Estonia : Roz^^^ ich moją piłą mechaniczną...
[19:50:18] Holandia : Mhrok. Już się boję.
[19:50:28] Belgia : Kiedy chodzi o pieniądze, tak!? Świetnie! Wspaniale! Scott, to nie licytacja, daj juz spokój. *kręci głową z niedowierzaniem*
[19:50:50] @ Szkocja : Co, 300?! Czy to nie przesada?!
[19:51:31] Holandia : *Klepnął Szkocję w ramię.* Poczekaj kilka dni, pogadam z nią i wtedy...
[19:52:10] Estonia : Zablokuje wam jebane komputery zasrane gnoje >_<
[19:52:14] Belgia : *fuk* Wychodzę z tego chlewu moralnego. *idzie do wyjścia*
[19:52:43] @ Szkocja : Tylko pamiętaj, że 250 funtów to moje ostatnie słowo >:I
[19:52:58] @ Szkocja : A za te fochy to powinieneś dać rabat przynajmniej 10%!
[19:53:24] Estonia : *idzie za nią* Może lepiej zanocuj u mnie?
[19:53:55] Holandia : No dobrze, będziesz miał rabat... Ech, cholera, oboje nie znają się na interesach. Niewolnicy nie narzekali, jak nimi handlowano.
[19:54:02] Holandia : Młodsze siostry są okropne.

15~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Kwi 14, 2012 8:35 pm

Gość

Gość

[22:17:04] @ Chiny : To trzeci oficer. *zaśmiał się i.. wysypał na Alfreda tacę z krewetakmi* Wstawaj, Titanic tonie!

[22:17:53] Kazachstan : (Żółtek wykrakał)

[22:18:08] @ Hiszpania : (Już wiemy czemu Titanic zatonął! Yao wykrakał!)

[22:18:39] @ Szkocja : ( ŻÓŁTEK! D:> przez ciebie zginiemy! )

16~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Kwi 14, 2012 9:10 pm

Gość

Gość

[23:02:55] Ameryka : * Nauru i Spejn... waszym wzrokom ukazuje się góra lodowa! XD*

[23:03:10] @ Hiszpania : (Nie! xD)

[23:03:15] Ameryka has been kicked by Chiny

[23:03:16] @ Australia : (ha nie ma kolorku! nie liczy się! xDDD)

[23:03:24] @ Chiny : (za psucie zabawy =3=)

[23:03:28] Nauru : [ej no! xD]

[23:03:28] Ameryka joined the chat on Sob Kwi 14, 2012 11:03 pm

[23:03:50] @ Chiny : (Właśnie Aussie! ODPISUJ <3 mam plan xD)

[23:03:55] Ameryka : (>_< Żartowałem!)

[23:04:30] @ Szkocja : (pomocniczy MG) *STATKIEM NAGLE ZATRZĘSŁO. KTOŚ Z DOŁU KRZYCZY * WODA! WODA!

[23:04:43] @ Szkocja : *nudzi się*

[23:05:28] Ameryka : *statek się przechyla XD*

[23:05:36] Ameryka has been kicked by Chiny

[23:05:41] Ameryka joined the chat on Sob Kwi 14, 2012 11:05 pm

[23:06:09] @ Szkocja : *JEBUT! KADŁUB PĘKA NA PÓŁ I WSZYSCY IDĄ NA DNO. ...nie, nie ma akcji ratowniczej. Dziękuję, dobranoc c: *

[23:06:22] Ameryka : *Dobra inaczej... w wody wynurza się ZOMBIE!*

[23:06:32] * Australia kopie Szkocję

[23:07:08] Ameryka has been kicked by Chiny

Wkurwianie ludzi na cb. *czyt: Udawane tonięcie made by Ameryka i Szkot.*

17~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Kwi 20, 2012 8:38 pm

Go??

Gość

[19:31:00] Prusy : *westchnął ciężko i opróżnił resztę kobiet* Strasznie to upierdliwe
[19:31:20] @ Hiszpania : (i opróżnił resztę kobiet? xD)
[19:31:52] @ Tajwan : (No właśnie też mi coś nie pasuje.. xD)
[19:32:14] Nauru : [*fail* xD]

Tam miało być "puszki"

18~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Kwi 23, 2012 3:26 pm

Go??

Gość

[17:23:06] Dania : *podłazi do Hilberta i mocno wali go otwartą dłonią w plecy* Nosz! Się tak nie unoś, boś coś o głowę od niego niższy *wyszczerzył się i zaśmiał gardłowo*

[17:23:23] @ Hiszpania : (Hilberta? ... *padła ze śmiechu*)

(...)

[17:24:31] Rosja : (Jaki Hitler? >.<)

19~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Kwi 25, 2012 6:08 pm

Go??

Gość

[20:07:18] Austria : *wsparł się o pianino i rozkminia* Mówisz, ze owce są wredne... Owce są też zazwyczaj białe... Hmm... Gilbert ma białe włosy.. I Jest wredny niesamowicie... *spojrzał na Węgry* Myślisz, ze Gilbert jest tak naprawdę owcą?

Gilbert od dziś musi zacząć robić "beee" =w= Biedna jego dupa, jak Szkot się dobierze...

20~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Kwi 29, 2012 8:25 pm

Gość

Gość

[22:20:34] Szwecja : Bracie! M'tka na n's cz'ka, i Nils! *potzrąsa nim, dalej mówi do aparatury* Br'cie! *płaczliwy głos, cisza* ... Carpanthia, do kutwy n'ndzy, gdz'i 'steście?! *grobowy głos wyprany z emocji*

[22:20:34] Niemcy : *dryfujące zwłoki w tle*

Drama, Titanic i.. Niemiec. Żeby nie było, że nie brał udziału!

21~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Kwi 29, 2012 8:49 pm

Go??

Gość

[22:38:23] Szwecja : *plącze się gdzieś z trupem pod pachą* [>D]
[22:38:55] Walia : (P-Przepraszam xD)
[22:38:57] Japonia : (Szwecja - no nie powiem, ciekawy widok xD)
[22:39:19] Szwecja : [Brata przecież nie zostawi, no! xD]
[22:39:39] Japonia : (To go tryma pod pachą i spacerkiem przez świat xD)
[22:39:51] Wietnam : (Szwed. Jesteś bogaterem Q_Q Mnie Kiku nie tachał do Ameryki!)
[22:39:55] Nauru : [z trupem przez świat]
[22:40:31] Japonia : (Oho, coś mi się widzi, że będzie hicior Nauru xD)

22~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Kwi 29, 2012 10:15 pm

Gość

Gość

Australia : *wyjął telefon i zaczął Azjatów nagrywać*
Australia : Subskrypcje na redtube same się nie zrobią co nie? hyhy *nagrywa* P:

Reakcje Aussiego na JaponiaxChiny! *kiedyś się odwdzięczy przy Nau XD*

23~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Maj 05, 2012 8:26 pm

Go??

Gość

[22:17:47] @ Hiszpania : (właśnie, wie ktoś coś o Francji?)
[22:18:02] Wietnam : (ładny kraj.Leży w Europie.)
[22:18:12] Wietnam : (Produkują tam dobre wina i sery.)
[22:18:24] Wietnam : (A teraz mają wybory prezydenckie ^^ język narodowy: Francuski.)
[22:18:37] Nowa Zelandia : (I stolicą jest Paryż :"D)
[22:18:45] Austria : (Stolica: Paryż, symbol narodowy: Wieża Eiffla ^^)
[22:18:53] Norwegia : (i tam dużo murzynów c: )
[22:19:00] Kanada : (ludzie śmieją się tam 'hąhąhą'..)
[22:19:05] @ Tajwan : (I ręczników.)
[22:20:17] Kanada : (I ich wojsko umie się poddać we wszystkich językach)

Pytanie było o usera xD

24~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Maj 18, 2012 4:16 pm

Go??

Gość

[18:08:51] Estonia : (Mogę wrzucić ten obrazek true story? :>)
[18:09:07] @ Chiny : (jak?)
[18:09:51] Estonia : (img..? XD)
[18:10:12] Estonia : (wiem jak wrzucać na cb by się obrazki wyświetlały :D)
[18:10:38] @ Chiny : (... spróbuj..)
[18:10:42] Szwecja : [Ale to rozciągnie niepotrzebnie]
[18:10:43] @ Chiny : (... tylko..)
[18:10:55] Austria : (śmieciarz :P)
[18:10:58] Estonia : (yes?)
[18:11:09] @ Chiny : (Spróbuj tylko....)
[18:11:24] Estonia : (spróbuję)
[18:11:36] @ Chiny : (...)
[18:11:37] Szwecja : [Co za rozmowa xD]
[18:11:40] Austria : (Spróbuj, to chincia ciewykopie? xD)
[18:11:45] Estonia : (mogę? :O)
[18:11:55] @ Chiny : (Eston, jeszcez nie ma tego w regulaminie, ale...)
[18:11:57] @ Chiny : (DOkładnie..)
[18:12:01] Estonia : (bo nie wiem czy to aluzja czy co)
[18:12:01] Estonia has been kicked by Chiny
[18:12:05] Estonia joined the chat on Pią Maj 18, 2012 6:12 pm
[18:12:19] Estonia : (kurwa mać)
[18:12:25] Austria : (Nie wrzucaj, Eston)
[18:12:33] Austria : (Dobrze ci radzę xD]

25~~ Cytaty ~~ Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Maj 29, 2012 3:07 pm

Gość

Gość

[16:46:59] Szwecja : God dag... *pomruk do Chin, ciekawy ile szotował twarz z tej farby...*

Twarz Chin z farby~

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 5]

Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-

» Cytaty (długie)

Pozwolenia na tym forum: