Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

~~ Cytaty ~~

5 posters

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Wiadomość [Strona 2 z 5]

26~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Maj 29, 2012 7:43 pm

Austria

Austria

[You must be registered and logged in to see this link.]

Tak, wiem, kiepska jakość, ale... PRZYJRZYJCIE SIĘ >D

http://dieperfektehetalia.forumpolish.com/

27~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Maj 29, 2012 8:52 pm

Go??

Gość

[22:49:37] Szwecja : [No to... co z unia europejskąą? xD]
[22:49:56] Kazachstan : (...wielka orgia. @____@)
[22:49:57] @ Szkocja : ( WIELKA ORGIA )

Strzeżcie się UE

28~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Maj 30, 2012 9:51 pm

Go??

Gość

[23:48:50] Korea Południowa : Nie ma? Łe, szkoda. Wiesz mamuty i takie tam. *chwycił go za rękę i zaczął potrząsać nią energicznie* A w ogóle to się nie przedstawiłem, nie? Korea POŁUDNIOWA, tak? Nie myl mnie z bratem. To ciota i debil, cały czas wierzy w komune i nie ma internetu. Jest biedny i się do niego nie przyznaje. W ogóle czasem mnie zaczepia i to mnie wkurza, hmpf. *dalej potrząsa jego ręką*

[23:49:58] Szwecja : *gdzies po drodze zdążył się trzy razy zgubic i odznaleźć w gadaninie zjaty* Ja... M'ło mi... Ni' myl mni' ze Szk'cją 'ni Szw'jcari'....

[23:51:57] Korea Południowa : Szkocja? To ten taki rudy od tego stworka w jeziorze? A Szwajcaria? To ten co robi dziury w serze nie? Bandyta jeden. Tak okradać. Człowiek chce się najeść, a tu same dziury, a jeszcze tyle płacić musi! Ale zegarki ma fajne. Tak. A Ty? Co fajnego masz prócz darmowych ołówków? c:

Nie ma to jak miłość Korei do bliźniaka XD I pogląd Korka na świat!

29~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Czw Maj 31, 2012 12:24 am

Gość

Gość

[02:03:50] @ Chiny : *Zaglądnął do cb. Rod spał, a to mu zrobi kawał. Po cichu wszedł na stół i zapalniczką podpalił system przeciwpożarowy. Coby oblało.. wszystko. Roda też*

[02:05:30] Austria : *natychmiastowy zryw. Królik mu szybciej spieprzył z kolan pod stół, Rod zerwał się do pozycji stojącej obronnej w sekundę. Gdy tylko zobaczył Chińca, opuścił gardę*... Jesteś z siebie zadowolony?

[02:08:52] @ Chiny : *Wybuchł śmiechem, dosłownie turlał się na stole* MUSIAŁBYŚ BYŚ WIDZIEĆ SWOJĄ MINĘ!

[02:10:29] Austria : *wkurwiony paniczyk mode on. Podszedł do niego z rape face i spojrzał tonem wyższości* Raz. Wyłącz ten cholerny system. Dwa. Szukasz w trybie natychmiastowym rzeczy na przebranie. Męskich. Trzy. Przysięgniesz, ze więcej tego nie zrobisz. ZRO-ZU-MIA-NO?! *śmiertelnie poważny*

[02:11:04] Szwecja : *kuka z ciemnego kąta z najwyższym rozbawieniem*

[02:13:09] @ Chiny : Nie zrobie, aru.. *zrobi jutro przy pełnym cb. Uśmiechnął się perfidnie* Wyłaczyć, taaa..? Chwila.. *stanął znów na stole i postukał ręką w alarm..* Chińskie...

[02:13:29] @ Chiny : (*demoluje cb*)

[02:13:49] Austria : *splótł ręce na piersi, czekając nie-cierpliwie*

[02:14:16] Austria : (Podlewasz cb, China xD)

[02:14:39] Niemcy : ( @_@ )

[02:14:40] Szwecja : *wstał i podszedł do Chin cały mokry, wyciagnął do niego rękę* Grat'luj' Yao...

[02:16:08] @ Chiny : O xie, xie.. *kiwnął głową i złapał jego rękę, po czym wrócił stukać w alarm* Chyba trzeba odciąć prąd, aru.

[02:16:26] Szwecja : God natt *powiedział cicho i wyszedł*

[02:16:52] @ Chiny : Wanan! *rzucił i zaraz wrócił stukać w alarm.. woda wciąż topiła cb*

[02:16:54] Niemcy : *przychodzi* CO WY SOBIE O TEJ GODZINIE DO CHOLERY WYOBRAŻACIE?!

[02:16:57] Austria : *uniósł brew* Zasadniczosystemy przeciwalarmowe powinny to robić automatycznie, głupcze.

[02:17:51] Niemcy : *rozglada się za pożarem* ........

[02:18:05] @ Chiny : ALARM SIĘ WŁĄCZYŁ, aru. Pożar, nooo.. *stuka* Aiya, niech ktoś wywali korki przy drzwiach..

[02:18:39] Niemcy : GDZIE POŻAR?

[02:18:49] Austria : *zerk na kuzyna* Ja tu spałem. Jeden mądry sieznalazł, chyba żeby zneutralizować poziom głupoty w tym pomieszczeniu. Nie, Yao, alarm się NIE WŁĄCZYŁ, YAO *stuk go w łeb* RACZYŁ URUCHOMIĆ ALARM, do cholery!

[02:19:32] Niemcy : ALE DO CHOLERY SIĘ PYTAM GDZE POŻAR, WSPÓŁPRACUJCIE BO NIE MAM ZAMIERU TU STRCZEĆ O TEJ GODZINIE?! D:<

[02:19:58] @ Chiny : *Kopnął Roda. Był na stole, to go kopnął w ramię* GÓWNO NIE POŻAR! LEJE SIĘ WODA! *zostało z Titanica*

[02:20:02] Niemcy : *ZŁY*

[02:20:41] Austria : *wziął za fraki małego żółtka i poszedł do Ludwiga. Wściekły i mokry* To *rzucił przed niego chińczyka* jest twój cały pożar. W postaci zapalniczki w jego ręku.

[02:20:42] Niemcy : JAKIEGO TYTANICA!? ON ZATONĄŁ JAKIEŚ 100 LAT TEMU .^. NIE RÓBCIE ZE MNIE IDIOTY!

[02:21:06] Niemcy : *spojrzał na Yao z byka*

[02:21:38] Austria : A TERAZ DO JASNEJ CHOLERY WYŁĄCZCIE TO COŚ! *wydarł się wściekły na maksa, telepało nim*

[02:21:55] @ Chiny : E-Ekhem.. *ma ubaw z Szwabów* Aiya.. Sam się przecie by nie właczył, aru. Pożądna chińska robódka! *otrzepał się i podlazł do drzwi* Naprawić?

[02:22:20] Niemcy : *spojrzal na Roda* Nie drzyj sie juz bitte .^. bardzej mokry nie będzesz >:C *sam się drze korva XD*

[02:22:37] Niemcy : Zaraz to pójdę wyłączyć ==

[02:23:10] Niemcy : JA, BIEGUSIEM ŻÓŁTKU .^. BO BEDZESZ KULAŁ ZARAZ..

[02:23:23] Austria : *zerknął na kuzyna, warcząc tylko, trzęsąc się całkowicie. Nienawidził byc mokry*

[02:23:25] @ Chiny : Nie trzeba, aru.. *otworzył skrzynkę przy drzwiach* A teraz chińska magia, aru.. JEST CIEMNOŚĆ! *wyłączył prąd w pizdu*

[02:23:52] @ Chiny : *Ale przynajmniej się woda nie leje*

Ja to jeszcze powtórzę XD

30~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Cze 02, 2012 1:42 am

Go??

Gość

[03:38:50] Anglia joined the chat on Sob Cze 02, 2012 3:38 am
[03:39:12] @ Anglia : (Boże, naprawde jest 3:40? ...)
[03:39:26] @ Chiny : (Taa~)
[03:39:30] @ Anglia : (na mojej komórce było 7:20 i wstałąm do pracy, nie wiem co cho :C )
[03:39:35] Dania : (Bracie? O_O Co ty tu robisz xD)
[03:39:46] Dania : (xDDDDDDDDDDDDDDDD )
[03:40:05] @ Anglia : (dobra ide, narty o; )
[03:40:09] Dania : (Przez ciebei prawie buchłam śmiechem xD Tak, jest 3:40 xD)
[03:40:13] fem!Szwecja : [XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Grattis!]
[03:40:20] Dania has been kicked by Anglia
[03:40:22] Anglia has logged off the chat on Sob Cze 02, 2012 3:40 am

31~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Cze 06, 2012 7:18 pm

Gość

Gość

[18:03:56 06/06/12] Korea Południowa : (Czy dzisiaj bycie gejem jest modne? : O )

Brat jak zawsze powala...

32~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Cze 06, 2012 7:44 pm

Austria

Austria

[21:41:06] Estonia : * Zerknął znad monitora na Azjatów i... jego mózg się roztopił* ...

Eston zgasił xD

33~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Cze 10, 2012 4:55 pm

Gość

Gość

Żółte foruuum~! XD

Ostatnio zmieniony przez Chiny dnia Nie Cze 10, 2012 5:33 pm, w całości zmieniany 1 raz

34~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Cze 10, 2012 5:08 pm

Gość

Gość

[19:03:51] @ Chiny : (Eston! Wejdź USA XDDDDD)

[19:04:07] Korea Północna : (NIE! NIE CHCE USA W RODZINIE!)

[19:06:25] @ Chiny : (KOREA PÓŁNOCNA! USA TO TWÓJ SZWAGIER! *głos al'a 'jestem Twoim ojcem' XD)

[19:06:58] Korea Północna : (Korek.. XD // Chiny, nie ma opcji! Nie zgadzam się i tak! XD)

[19:07:12] Japonia : ("Zabiłeś mojego szwagra!" . "Nie Korek, to JA jestem twoim szwagrem!" w wykonaniu USA? xD)

Zostawić Azjatów na cb XD

35~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Nie Cze 10, 2012 5:11 pm

Go??

Gość

Yao won z żółtym spamem .^."

36~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sro Cze 13, 2012 4:54 pm

Gość

Gość

[18:51:15] @ Chiny : (Wiem! I to nawet dobrze, bo by zaraz się porobiły prefektury, województwa, stany)

[18:51:30] @ Tajwan : (A na końcu miasta i wsie, kurna.)

[18:51:41] @ Chiny : (Numery dróg krajowych XD)

[18:52:06] Kazachstan : (Wypraszam sobie. -stany to jest to! A A2 byłaby córą Chin i Polski xDDDD)

Mam dziecko z Polską! XD

37~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Czw Cze 14, 2012 10:38 pm

Go??

Gość

Nowe oblicze Rodrysia:

[00:35:38] Austria : *jęknął i zwinął siez bólu* Ty jebany w rzyć twą pierdoloną mać pedale, kurwa z tobą... *wysyczał, zwijajac siez bólu gdzieś przy progu*

*musiał*

38~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Cze 16, 2012 8:38 pm

Go??

Gość

[22:35:19] Malediwy : OBRAZIŁ KRÓLOWĄ!?
[22:35:24] Irlandia Północna : TO DAJ KANAPKĘ!

Tak fajnie zabrzmiało razem xD

39~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Cze 16, 2012 11:47 pm

Szkocja

Szkocja
Admin

"Czemu Kakadu? Bo fryzura. Bo ma te włosy jak kakadu pióra"

Rymowanka o Holandii by Zelek, Szkot i Mio~

40~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Cze 19, 2012 12:25 am

Go??

Gość

[02:24:11] Francja : (Gute Nacht, o! Masz! ^.^)

[02:24:25] Niemcy : ( danke ^^ )

[02:24:38] @ Chiny : (XD)

[02:24:47] Francja : (bitte... czy coś ^.^")

Oto jak zgermanizowałem Francę 8D

41~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Cze 19, 2012 11:21 am

Gość

Gość

Ujawnianie ciemnej strony Niemiec i USA:

Pełnia szczęścia Szkota:

Dla równowagi, pełnia szczęścia (XD) Anglii:

42~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Cze 19, 2012 7:29 pm

Go??

Gość

Przepraszam, ale muszę XD. Dla potomnych!

[21:15:51] Ameryka : Hmmmm.. *zerknął w okno i jako tako dorysował sobie Brwi* Ahahahaha! MADAM! OTO SIR ARTHUR KIRKLAND, WŁADCA CAŁEGO ŚWIATA ŁĄCZNIE Z TYM KTÓREGO NIE WIDZI POD SWOJĄ DUPĄ! *zażartował sobie z daddy'ego stając na jakimś kamieniu* (*userka modli się, aby Anglia nie weszła* XD)

[21:18:59] fem!Kanada : (TRZEBA SKRINY ROBIĆ) Milady... *poprawiła go cicho, bo madam brzmiało jej bardziej Francusko, no ale nic. Podniosła głowę do góry, by na niego spojrzeć i zaklaskała radośnie, jak małe dziecko.* Bez pana, sir, nie byloby całego świata~

[21:21:17] Ameryka : YES OF COURSE! *Tkwi na jakimś głazie i poprawia sobie ubranie* Świat jest cały mój, bo go podbiłem! ALE I TAK NIE MOGĘ ZNALEŹĆ DZIEWCZYNY I SYPIAM Z BRAĆMI ORAZ FRANCISEM, HA! Sooooo.. *zeskoczył z kamienia, skłonił się przed Matt'em w damskim ciele i wziął jedną z jej rączek, którą pocałował jak dżentelman* Czy panienka zechce takiego prostaka?

Przepiękne <3.

I BONUS!

[21:50:17] Kirgistan : *ugryzł go w szyję* Ale przyznaj, kurwa domowa ze mnie niezła.

43~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Wto Cze 19, 2012 11:08 pm

Go??

Gość

[00:37:36] Ameryka : N-No w sumie nie.. Ale ale ale ale ale! Może.. Jesteś z kosmosu!

[00:38:38] Niemcy : *faceplam* :/ że niby jestem kosmitą?

[00:41:42] Ameryka : N-Noo.. Albo jak byłeś dzieckiem to Cię kosmici porwali i usunęli Ci your memory~!

[00:42:32] Niemcy : nie no to brzmi jeszcze bardziej głupio. No niby widziałeś kiedyś w życiu takiego kosmite? .^."

[00:44:38] Ameryka : Widziałem kosmitę! Mam jednego!!!

[00:45:26] Niemcy : za dużo bajek? cospleje? :/ halloween

[00:48:50] Ameryka : Prawdziwego?! *Zmrużył oczy* Mam w domu! Z Roosevelt!

[00:51:34] Niemcy : Może to jakiś dzieciak który chce wrócić do rodziny? :/

[00:53:08] Ameryka : Jest szary i dziwnie gada! D:<

[00:53:39] Niemcy : może to obcokrajowiec w dziwnym kostiumie? == *przesadny realista XD*

[00:54:15] Ameryka : Który rozbił się statkiem kosmicznym?!

[00:54:48] Niemcy : Może to nowoczesny samolot?

*niepoprawny realista*

44~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Cze 23, 2012 5:26 pm

Go??

Gość

[19:24:09] Korea Południowa : Pamiętaj o moim zajefajnym loczku :I I daj się Taj zapoznać z innymi. Najwyżej będziemy mieć nowego członka rodziny czy coś.

No tak, nowy członek rodziny, czy coś, co to tam xDD

45~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Cze 23, 2012 5:40 pm

Austria

Austria

[19:33:59] [You must be registered and logged in to see this link.] : To
pelargonia. Widzisz jej czerwone płatki, czerwone, niczym krew...? A widzisz,
jak intensywny jest ten kolor, w blasku zachodzącego słońca? Gdy widzę
pelargonie, moje serce ogarnia niepokój. Przypominają mi się wtedy wszystkie
tragiczne chwile z przeszłości. Wojny, zło, nieszczęście... Pelargonie nie
pachną, ale jestem pewien, że gdyby było inaczej, to wydzielałyby woń świeżej
krwi. Poza tym, ładnie wyglądają na parapecie. *Zakończył swój wywód i położył
doniczkę na chodniku.*

46~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pon Lip 02, 2012 11:00 pm

Szkocja

Szkocja
Admin

Wybieranie nowego bannera:

[00:58:00] @ Anglia : (nie chodzi o Artusia! o BRWI! D: )
[00:58:35] @ Anglia : (Brwi grające w piłkę plażową, Brwi które się opalają, smutne Brwi, szczęśliwe Brwi, Brwi z ospą, Brwi pływające wesoło w morzu! :C)
[00:59:20] @ Anglia : (Brwi z depresją, pokłócone Brwi)
[00:59:29] @ Szkocja : ( D: to przekracza moje możliwości! D: )
[00:59:44] @ Anglia : ( Q_________Q )

47~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Czw Lip 05, 2012 4:06 pm

Go??

Gość

[17:57:14] Korea Północna : *ściągnął okład... i włączył mu się Yongowaty sposób życia... Wciął okład. I wrzucił bratu za ubranie* >D

[17:57:58] Malediwy : *parsknęła śmiechem* BRACIE! XDD

[17:58:20] @ Chiny : AI! *sam pisnął dość głośno* ZIMNE! WEŹCIE TO!!!!!

[17:58:30] Niemcy : NEIN D:<

[17:58:41] Korea Północna : I pacz co Ty mi robiłeś!

[17:59:01] Korea Północna : (Wiadomość Niemca pięknie się łączy z tą Yao XDD)

[17:59:32] @ Chiny : A-A... Ai... A-Ale... A-A-L-E... T-Tak s-się.. R-Robi... z-z.. p-przegrzanymi! *wyciągnął sobie ręcznik z ubrania i... rzucił się na Hyunga, aby owinąć nim jego głowę*

[17:59:35] @ Chiny : (True XD)

[17:59:42] Ameryka : Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?@

[18:00:17] Malediwy : AHAHAHAHAHAAHAHAHA~!

[18:00:35] Korea Północna : *chowa się za Mio* On oszalał! D:

[18:01:02] Niemcy : ( lol XD )

[18:01:37] Malediwy : *tuli Hyunga* :q

[18:01:38] Niemcy : Nie mam ochoty jeść to nie wciskaj mi niczego na siłę >:C

[18:01:40] @ Chiny : Sam oszalałeś!!! *trzyma na nim ręcznik*

Mały zbieg okoliczności? XD

48~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Lip 13, 2012 9:39 pm

Anglia

Anglia
Admin

[23:37:56] Austria : (*śpiewa na melodię "Krakowiaczek jeden" to, co z Ukrainką ułożyły* Ameryka mały miał koników siedem... Pojechał do Angli, został mu się jeden.. Był sobie Pan Anglia, miał on jednorożca. Nikt mu nie uwierzył, tak wkurwiony został... Miał on brata Szkota, nieziemsko rudego. Szkot chciał się odłoączyć, no lae nic z tego... *maja tego znacznie wiecej*)

C:

49~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Pią Lip 13, 2012 10:05 pm

Nowa Zelandia

Nowa Zelandia

Ciąg dalszy C:

[23:43:49] Austria : (*podejmuje piosenkę* Francja nieco niżej ma wina kieliszek... Chciał wszystkich pokochać, a wszystkim ubliżył. Włosi jeden z drugim pastę zajadają. Cieszą się niezmiernie, radośni zostają. Niemcy na zachodzie ma dziś konferencję, lecz niestety zgubił pomoc na audiencję... Jego Bruder Prusy był idiotą strasznym. Mówił, że jest fajny, a się tylko zbłaźnił... *enter, bo post rośnie xD*)

(Mieli Rodericha, kuzyn przyszywany. Lecz Austriak do nich to się nie przyznaje... Była żona Austrii, Węgierka przemiła wraz z patelnia w dłoni dawniej wszystkich biła... A był jeszcze jeden, Hiszpan się nazywał. Wpieprzał pomidory no i się obijał. .. Była sobie Polska, kochał swoją Licię, lecz miał brzydki zwyczaj: alkoholu picie. Litwa przez tą wódkę czasem miał go dosyć, lecz go znów pokochał, gdy uciekł od Rosji *enter*)

(Rosja jest ogromny, straszy wszystkich wkoło. Kocha zimną wódkę i Syberię swoją! Lecz ma jedną bojaźń, zwaną Białorusią. Jest to jego siostra, chciałaby z nim ślubu... Pani Ukraina, z rodzeństwa najstarsza. Jej cudny charakter... w cyckach się odznacza! HEJ! *skończyła i ukłoniła się*)

I na życzenie Hola, przy okazji moje i jeszcze Gruzja się załapała:

(*kmini nieco*... Holand jest ciekawy, wśród kwiatów się pławi. Lubi pograć w nogę i marchę pali. HEJ! :D)

(na Nowej Zelandii zieleń to aż razi! Tu nic głosu owiec ze słuchu nie zgładzi!)

(Gruzja jest odważna! tyle wiemy o niej! Tak jak ryba w wodzie Ona jest na wojnie! :D)

Ogłoszenie parafialne Jak to jedna z autorek powiedziała: "Austria na zawołanie może o każdym coś ułożyć, jesli ten ktoś chce xD"

50~~ Cytaty ~~ - Page 2 Empty Re: ~~ Cytaty ~~ Sob Lip 14, 2012 9:31 pm

Gość

Gość

Rod, geniusz.. CZAS AZJI:

[23:26:31] Austria : (*out ow wszystko zaczyna śpiewać specjalnie dla Chińci* Popłyńmy do Azji, tam żółć sie wybija. Skośnookie damy ida po ulicach. Jeden z tych Azjatów Chiny sie nazywa. Wiele ma podróbek, wszystkich wszystkie wciska. Indie, brat Chińczyka, kąpie sie w Gangesie. Na święto tygrysów mięso dla nich niesie. Laos, mala Laos, mało o niej wiemy. Pośród gór i lasów krajobraz jest piękny. Nihongo nasz cichy kwiaty wiśni wdycha. Niestety nas, innych ludzi wciąż unika. *lepiej da enter, bo post rośnie*)

[23:28:59] Austria : (*kontynując...* Północ komunista tylko by wojował. Nic nie ma i nieraz przez to juz głodował... Południe zaś młody, demokrata z niego. Kocha grać na kompie i bawic sie LEGO. Mongolia jest groźny, łucznik najwspanialszy. Chciałby wszysttkich podbić, w śluby też sie bawił. Malediwy jeszcze, słodka i malutka. Zamiast żółtej cery jest całkiem bielutka. Tajwan wesolutka, najpiękniejsza z wszystkich. Choć podległa Chinom więcej niż on myśli. *enter...*)

[23:30:13] Austria : ( Wietnam wojownicza, Chiny w wersji damskiej. Wiosłem niszczy żywot populacji chamskiej. Tybet to duchowny, gory zamieszkuje. szanować kobiety wszystkim nakazuje... Filipiny mała, jedna chrześcijanka. Choć nie lubi obcych da nam miodu dzbanka. *skończyła* Chińcia, mianuję cię kopiowaczem azjatyckiego fragmentu piosenki.)

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 5]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-

» Cytaty (długie)

Pozwolenia na tym forum: