Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

Republika Kugelmugel!

2 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Republika Kugelmugel! Empty Republika Kugelmugel! Pon Lip 23, 2012 8:58 am

Go??

Gość

Republika Kugelmugel! Tumblr_lwsoiletSD1qknlr6o1_500

Imię:
Nataniel

Nazwisko:
Edelstein

Język urzędowy:
Austriacki

Charakter:
Nataniel jest dość dziwny. Cichy chłopak, który mało się odzywa w towarzystwie innych. Oczywiście, jak każdy ma te dni, w których by tylko mówił. Ma dobre serduszko, jest pomocny i miły. Jednak pamiętajmy że to ‘syn’ Austrii. Ma więc maniery i zachowuje się wyrafinowanie co do kobiet. Tak jak swój ojciec, Nataniel kocha sztukę, wszelką sztukę. Dla niego wszystko ma piękno, choć by wewnętrzne. Potrafi malować nawet puszkę, która miała wylądować w koszu, a Nataniel sobie coś uwidział w niej. Jeśli chodzi o rozmowy, to on może siedzieć cichutko i rysować, a ty możesz mu mówić wszystko. Oczywiście to nie znaczy, ze on cię nie będzie słuchać. Wręcz przeciwnie. Zapamięta każdy szczegół, nawet najdrobniejszy. Najgorzej, jak dostanie weny. Przerwie swoją wypowiedz w połowie słowa, usiądzie i póki nie skończy rysować, póty sobie z nim nie porozmawiasz. No chyba, że pasuje ci rozmowa: Ty mówisz, o on słucha i potakuje. Bardzo kocha i szanuje swojego ojca. Uważa, że lepszego mieć nie mógł. Ale oczywiście jego rodzina nie składa się tylko z Austrii. Kugelmugel uważa swojego wujka- Prusy za wzór do naśladowania. Często go rysuje i lubi słuchać jak coś mówi, nawet jak jest to całkowicie bezsensu. Jest jeszcze Niemcy i Szwajcaria, do których nic właściwie niema, ale jakoś się ich troszeczkę boi. Nie można tez pominąć Lichtensteinu, kuzynki którą kocha i to tak dosłownie. Rysunków z Verena ma chyba najwięcej. To już cała rodzina? Chyba tak… A nie, jeszcze dziadek- Germania. Lubi dziadka, nawet bardzo. Chodził z nim na polowania, które wyglądały mniej więcej tak: Dziadek polował, a Nataniel siedział gdzieś z boku i to wszystko rysował.

Wygląd :
Nataniel to niski i drobny człowiek bliżej niestwierdzonej płci. Podobno jest chłopakiem, ale wygląda jak dziewczyna. Natanie ma długie, jasne włosy przeważnie plecione w dwa warkocze, bladą buzię i duże, fiołkowe oczy. Pod lewym okiem ma pieprzyk. Zwykle zakłada na siebie biało-fioletową koszulę w pasy z małą czarną kokardką zajmującą miejsce krawatu i jasną kamizelkę. Do tego nosi fioletowe szorty oraz czerwony beret , spod którego wystaje loczek, podobny do tego który ma Austria. Posiada tez ciemnobrązowe buty za kostkę.

Ciekawostki:
-Zawsze nosi przy sobie ołówek i szkicownik
-Lubi słodycze
-Jabłka też
-Bardzo lubi Węgry [i uważa ja za swoja prawdziwą mamę]
-Cały teren tego kraju to dom w kształcie kuli położony w wiedeńskim Praterze
-Gra na: gitarze, harmonijce ustnej, flecie, harfie i tak trochę na bongosach... chyba nic nie pominęłam... a jeszcze trochę na trąbce.
-TAK TO JEST FACET!

Ostatnio zmieniony przez Kugelmugel dnia Pon Lip 23, 2012 2:06 pm, w całości zmieniany 1 raz

2Republika Kugelmugel! Empty Re: Republika Kugelmugel! Pon Lip 23, 2012 1:43 pm

Szkocja

Szkocja
Admin

Hotlinki z zerochana nie działają, popraw to.

Poza tym:

- Siedział w więzieniu. Ale on się do tego nie przyzna. Nic mu nie udowodnicie!
Wyjaśnij mi to. 13-letnie dziecko w więzieniu - to się nie klei.

3Republika Kugelmugel! Empty Re: Republika Kugelmugel! Pon Lip 23, 2012 2:07 pm

Go??

Gość

Poprawione. Ale nie wiem, czy ten link działa.

4Republika Kugelmugel! Empty Re: Republika Kugelmugel! Pon Lip 23, 2012 2:20 pm

Szkocja

Szkocja
Admin

Z mojej strony AKCEPT

5Republika Kugelmugel! Empty Re: Republika Kugelmugel! Pon Lip 23, 2012 2:48 pm

Anglia

Anglia
Admin

A ja się NIE zgadzam, skoro nie zgodziliśmy się na landy które pojawiły się w Hetalii, to zgody na Kugelmugel z mojej strony też nie będzie, bo to będzie zwyczajnie niesprawiedliwie.

6Republika Kugelmugel! Empty Re: Republika Kugelmugel! Pon Lip 23, 2012 3:34 pm

Gość

Gość

Ja się zgadzam. Kugelmugel to mikropaństwo tak samo jak Sealandia, Wy, Ladonia czy inne. Nie jest to land, ale mikronacja. I o ile nie zgodziłabym się na mikronacje nie istniejące w Hetalii, tak te kanoniczne się zgadzam.

7Republika Kugelmugel! Empty Re: Republika Kugelmugel! Pon Lip 23, 2012 9:08 pm

Anglia

Anglia
Admin

Ode mnie nadal nie ma akcepta i go nie będzie, wiec jeśli zobaczę że gracz zawsze gra tylko z jedną czy dwiema osobami, to usuwam konto.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: