Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

Dolinina Ia Đrăng

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4

Go down  Wiadomość [Strona 4 z 4]

76 Dolinina Ia Đrăng - Page 4 Empty Re: Dolinina Ia Đrăng Czw Lis 28, 2013 1:00 pm

Gość

Gość

Obróciła się jakoś na bok, aby być przodem do niego. Ręką dotknęła jego twarzy delikatnie się uśmiechając.
-Nawet wasze przyjemności są jak tortury.
Westchnęła i, choć sama nie wiedziała dokładnie dlaczego, ucałowała go. Następnie podpierając się rękami spróbowała jakkolwiek się podnieść.
-Musimy iść stąd.

77 Dolinina Ia Đrăng - Page 4 Empty Re: Dolinina Ia Đrăng Pią Lis 29, 2013 10:02 am

Ameryka

Ameryka

Ameryka spojrzał na nią.
- To nie była tortura.. I co masz na myśli by stąd uciec?-zapyatał alfred. Czuł że jest troszkę w niekorzystnej sytuacji są otoczeni przez komunistów. Wstał i zaczął się rozglądać. Nie wiedział co robić

78 Dolinina Ia Đrăng - Page 4 Empty Re: Dolinina Ia Đrăng Pią Lis 29, 2013 11:30 am

Gość

Gość

-Uciec? -Nie wiedziała czy ma się śmiać czy płakać -T-To jest mój drugi dom, czemu miałabym stąd uciekać?
Sama usiadła na podłodze oglądając jego ruchy. Naprawdę dziwiło ją zachowanie blondyna, jednak szybko uznała, że 'Amerykanie są jacyś niedorobieni'.
-Chodzi mi o Ciebie głuptasku.. Jeśli tu zostaniesz to czeka Cie egzekucja. Więc... Mogę Cię uwolnić.
...Ale nie tak za darmo.

79 Dolinina Ia Đrăng - Page 4 Empty Re: Dolinina Ia Đrăng Pon Lut 10, 2014 6:45 pm

Ameryka

Ameryka

- Chcesz mi pomóc uciec? - zapytał Amerykanin myśląc że się przesłyszał. Nie wiedział czy może jej zaufać ale perspektywa otaczających go czerwonych wzięła w górę. Po chwili poczuł że coś go swędzi więc zajrzał do spodni. Chwile się gapił.
- Przepraszam że pytam w takim momencie ale czy ty byłaś dziewicą? - zapytał się lekko zdziwiony lekko... przerażony.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 4 z 4]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4

Pozwolenia na tym forum: