Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

Moskwa, plac Czerwony, sklepy

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Go down  Wiadomość [Strona 3 z 3]

51Moskwa, plac Czerwony, sklepy - Page 3 Empty Re: Moskwa, plac Czerwony, sklepy Sob Maj 05, 2012 7:33 pm

Go??

Gość

Czyli wychodzi na to, że Ivan musi przystopować. Niezbyt mu to odpowiadało, ale czego nie robi się dla towarzysza... Przytulił go do siebie i pogłaskał po głowie. Drobne ciało Yao wydało mu się jeszcze mniejsze. Poprawił sobie szalik. Fiołkowe oczy uważnie patrzyły na głowę Chin.

52Moskwa, plac Czerwony, sklepy - Page 3 Empty Re: Moskwa, plac Czerwony, sklepy Sob Maj 05, 2012 7:37 pm

Gość

Gość

Delikatnie się uśmiechnął wtulając się w misiowate ciało Rosji.
-Dziękuję towarzysze.. Jak za starych dobrych lat, aru. -Wymruczał cicho ocierając łzy o ubranie Ivana. Na chwile tylko podniósł głowę aby ucałować jego podbródek i zaraz ponownie położył głowę na jego ramię.
-Dziękuję..

53Moskwa, plac Czerwony, sklepy - Page 3 Empty Re: Moskwa, plac Czerwony, sklepy Sob Maj 05, 2012 7:40 pm

Go??

Gość

Nic nie mówił tylko siedział i głaskał Yao. Faktycznie- jak za czasów ZSRR. Brakuje tylko Litwy, Łotwy, Estonii, Ukrainy i Białorusi (tej niekoniecznie) pałętających się po dworku. I Chiny znów nie jest takim państwem jak kiedyś. Teraz jest silniejszy i większy...

54Moskwa, plac Czerwony, sklepy - Page 3 Empty Re: Moskwa, plac Czerwony, sklepy Pon Maj 07, 2012 12:11 pm

Gość

Gość

Przymknął oczy, na chwilę wyobrażając sobie, że jest jak dawniej. Owszem, dla niego samego były to ciężkie czasy, jednak lubił do nich wracać, a sam twór ZSRR przypominał mu czasem.. jego głośną, hałaśliwą rodzinkę.
-Chyba was nudzę towarzysze. Prawda? Zawsze byłem zbyt sentymentalny, aru.. -Dosłownie na kilka centymetrów się podniósł -A i wcześniej tak kusiłem.. Czemu towarzysz mnie jeszcze trzyma, aru? -Ostatnie zdanie zakończył z cichym śmiechem, jakby podkreślając żartobliwy charakter.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum: