Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

Pub "Pod Dzikim Łosiem".

Idź do strony : Previous  1, 2

Go down  Wiadomość [Strona 2 z 2]

26Pub "Pod Dzikim Łosiem".  - Page 2 Empty Re: Pub "Pod Dzikim Łosiem". Nie Wrz 09, 2012 12:23 am

Szkocja

Szkocja
Admin

Scott zaśmiał się. Dawno nie czuł się tak dobrze! Zrzucił z siebie wierzchnią część odzieży, więc już nawet nie było tak gorąco. Resztę mógł przeboleć. Kto wie, może nawet nawyknie do korony?
- Przecież to jest wspaniałe! - Rozłożył ręce pokazując jej salę - Nie rozumiesz? Mogę być królem, ha! Nie chcę stąd odchodzić.
Gdyby Scott po dobroci zrezygnował z tego wszystkiego, mógłby nazwać się głupcem. Kto oddaje złotą koronę, władzę, szaty, KOBIETY?
- Urządzimy bal dzisiaj w nocy! Każę cię ubrać w jeszcze piękniejszą suknię! I będziesz mi towarzyszyć.- To nawet nie ulegało dyskusji. Naprawdę odpowiadała mu rola króla. Zawsze chciał, żeby wszystko szło tak, jak to sobie wyobrażał. I w końcu mógł to osiągnąć! - Żebyś nie musiała być zazdrosna, moja droga!
W końcu te śliczne, zabawne, ale jednocześnie ułożone nałożnice mogła nazwać "głupimi prostytutkami" tylko przez zazdrość. Podreptał za nią do stołów i poczęstował się kiścią winogron.
- Ależ jedz, jedz! To wszystko dla nas. Widzisz? - Nadstawił jej pojedyncze winogrono pod usta spodziewając się, że będzie jeść mu z ręki - Nie musimy się o nic martwić. I nigdzie stąd nie pójdziemy póki nie będziemy zmuszeni.

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum: