Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

(KP) Testy psychologiczne

5 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1(KP) Testy psychologiczne Empty (KP) Testy psychologiczne Wto Lip 02, 2013 7:32 pm

Austria

Austria

Następujący zestaw pytań proszę wypełnić rzetelnie, a odpowiedzi dać prawdziwe:

Kod:

[b]Imię i Nazwisko:[/b]
[b]Kraj, który Pani/Pan przedstawia:[/b]
[b]Szacowany rok narodzin:[/b]
[b]Data pierwszej niepodległości:[/b]
[b]Ostatnia data niepodległości:[/b]
[b]Największe życiowe pragnienie:[/b]
[b]Największa życiowa obawa:[/b]
[b]Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej:[/b]
[b]Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich:[/b]
[b]czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego:[/b]

http://dieperfektehetalia.forumpolish.com/

2(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Wto Lip 02, 2013 8:05 pm

Go??

Gość

Gdzie mamy wysyłać te kp? Tutaj? Na PW?

3(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Wto Lip 02, 2013 8:33 pm

Austria

Austria

Czy Rod był za tym całym zamieszaniem? Czy temu wszystkiemu ufał? Oczywiście, że nie! Ale jak wszyscy, to wszyscy... Na skalę światową nie da rady się wymigać, oj nie... Zerknął za bratem w tłumie i... tyle go widział.

Imię i Nazwisko: Roderich Edelstein
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Republika Austrii (Republik Österreich)
Szacowany rok narodzin: 200 p.n.e.
Data pierwszej niepodległości: 975
Ostatnia data niepodległości: 26 października 1955
Największe życiowe pragnienie: Aby na świecie wrócił porządek. Aby wszyscy na świecie się szanowali, aby kultura była wszechobecna. Aby przemoc zniknęła. I aby powróciła hierarcha narodzin.
Największa życiowa obawa:Upadek człowieczeństwa. Po prostu, zamiana zwykłych ludzi w zwierzęta, które kierują się nie pragnieniem duszy, a żądzą egoizmu i ciał. Albo zamiana w cyborgi, kiedy to ludzie będą żyli pracą i zaleceniami rządu, bo "tak trzeba", bo "tak mówi system".
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Źle. Mam tego pełną świadomość. Ja jako dziecko chciałem przede wszystkim być szczęśliw z przyjaciółmi. Chciałem być dobry dla wszystkich, ale i waleczny. Nic z tego nie spełniłem.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: Nie mam ich wielu. Zbyt wielu przyjaciół się ode mnie odwróciło. Jednak o tych, którzy zostali, dbam jak potrafię.
Czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Mam zbyt wielu wrogów. Wydarzenia z przeszłości bardzo odbiły się na mojej psychice. Niektóre rany nigdy się nie zagoją. Inni zaś nie przepadają za mną, choć nie mam pojęcia, dlaczego.

(Tutaj, Paki! Od tego jest ten temat)

http://dieperfektehetalia.forumpolish.com/

4(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Sro Lip 03, 2013 8:33 pm

Go??

Gość

(Tak, skal du have)

Majid jako osoba lubiąca towarzystwo innych nacji, postanowił również wziąć udział w tym projekcie. A że wstępna ankieta miała być poufna, to spokojnie ją wypełnił.

Imię i Nazwisko: Majid Hussein Khan
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Islamska Republika Pakistanu (اسلامی جمہوریۂ پاکستان)
Szacowany rok narodzin: Ciężka sprawa. Teoretycznie 14 sierpnia 1947 r., ale wspomnieniami sięgam do VII w. n.e. |D'
Data pierwszej niepodległości: 14 sierpnia 1947 r.
Ostatnia data niepodległości: 14 sierpnia 1947 r.
Największe życiowe pragnienie: Opanować świat i uczynić wszystkich muzułm Przyjaźnić się ze wszystkimi. C:
Największa życiowa obawa: Że wszyscy moi bracia gdzieś przepadną i zostanę zupełnie sam.
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Starałem się jak mogłem. Byłoby łatwiej, gdyby Indie mnie nie bił. |:
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: Mam całe mnóstwo przyjaciół, uwielbiamy się, oczywiście że o nich dbam :'D
Czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Mam też wrogów. Ale to wszystko przez USA i USrael >:C I Indie >:C

5(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Czw Lip 04, 2013 3:39 pm

Go??

Gość

Był do tego całego projektu nastawiony bardzo sceptycznie, jednakże nie miał wyjścia. Co jednak nie skłoniło go do wypełnienia ankiety całkowicie szczerze.

Imię i Nazwisko: José Rodriguez.
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Republika Chile (República de Chile)
Szacowany rok narodzin: Pewnie koło… XVI wieku? Nie pamiętam dokładnie. W każdym razie wtedy, gdy Hiszpania zaczął zajmować moje dzisiejsze tereny.
Data pierwszej niepodległości: 18 września 1818.
Ostatnia data niepodległości: 18 września 1818.
Największe życiowe pragnienie: To dość osobista sprawa. Mogę jedynie powiedzieć, że na pewno chcę jak najlepiej dla mojego kraju.
Największa życiowa obawa: Jeden kraj, który objąłby panowanie nad całym światem. Zatrzymałoby to rozwój i ograniczyło wolność wielu.
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Dzieci nie pałają do mnie szczególną miłością, więc zapewne nieszczególnie pozytywnie.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: Nie, nie mam wielu przyjaciół. Jeśli już, to sojuszników. Cóż… Z pewnością ich los mnie obchodzi.
czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Trudno nie mieć. Cóż, problemem pewnie częściowo jestem ja sam- i agresywne zapędy sąsiadów. Ale muszę przyznać, że ostatnimi czasy nie jest już tak źle.

6(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Czw Lip 04, 2013 4:39 pm

Gość

Gość

Zacznijmy od tego, że Chiny to mocarstwo światowe. No to musi zjawiać na wszystkich wydarzeniach.. Nawet tych najdziwniejszy.
Poza tym nie przepuści możliwości, aby się wykazać!
Ankietę wypełnił.. Po swojemu. Jak to narcyz pytany o opisanie siebie samego.

Imię i Nazwisko:
Yao Wang 王耀
Kraj, który Pani/Pan przedstawia:
Chińska Republika Ludowa (Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó 中华人民共和国)
Szacowany rok narodzin:
2850−2205 p.n.e.
Według źródeł historycznych 1750–1650 p.n.e
Data pierwszej niepodległości:
Co uznaje się za niepodległość?
Z rąk plemion pierwotnych - 221 r. p.n.e.
Po pierwszej rewolucji - 265 n.e.
Ostatnia data niepodległości:
1368 - do tego czasu byłem 'własnością' Mongolii.
29 grudzień 1911 - Proklamowanie Republiki Chińskiej i wyzwolenie pod władzy Mandżurskiej (która była chińska, ale Chińczycy to nie byli...)
1 październik 1949 - Proklamowanie Chińskiej Republiki Ludowej. Od nikogo niepodległości nie uzyskałem, byłem niepodległy.. Ale wtedy powstała CHRL!
Największe życiowe pragnienie:
Być największym, najwspanialszym i najcudowniejszym mocarstwem! Takim jak właśnie jestem! W sumie to utrzymać ten stan i sprawić, aby Chiny były coraz bardziej potężne!
Oh i jeszcze zapewnić bezpieczeństwo mojemu ukochanemu rodzeństwu...
Ale Tajwan, Tybet i Mongolię mogę mieć na własność.
...i ZSRR
Albo niech ostatnią trójkę coś paskudnego pożre..
...Japonię też może pożreć.

Największa życiowa obawa:
...walki przeciw braciom i siostrom.
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej:
Jako dziecko byłem prześliczny i przeuroczy! Na pewno mały ja ucieszłby się gdybym mu pokazał jaki śliczne pałacyki zbudowano przez ten czas w Chinach! I jak bardzo Chiny są duże i potężne!
...Tylko nie wiem jak bym mu wytłumaczył fakt, że ma braci, siostry i nie ma cesarza.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich:
Około 15 braci/sióśtr.. To na pewno moi ukochani przyjaciele o których dbam! Wszak jestem głową rodziny!
Kuzyni...
Mam chyba przyjaciół na zachodzie...

MAM PANDY. Tak, dbam o nie!
Czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego:
Anglia
Rosja
USA
Japonia
Bracia
Tajwan
Kuzyni
ONZ
Tybetańscy mnisi
Obrońcy Praw Człowieka.. Amnesty International
GREENPEACE

Nie mam wrogów. Jestem mocarstwem i mam dużo pieniążków!

(Rodkowa, nie zabij mnie za to, ale... Miałam pisać jak Chiny XD)

7(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Nie Lip 07, 2013 7:32 pm

Go??

Gość

Nie chciała brać udziału, ale jeśli w ten sposób mogła pomóc swoim ludziom...warto było spróbować.

Imię i Nazwisko: Rinaylushin Seathorn.
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Republika Nauru - Republik Naoero.
Szacowany rok narodzin: 3000 tysiące lat temu.
Data pierwszej niepodległości: 31 stycznia 1986
Ostatnia data niepodległości: 31 stycznia 1986
Największe życiowe pragnienie: Aby ludzie byli szczęśliwi.
Największa życiowa obawa: Zniknięcie państwa.
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Trochę bezmyślna istota pod opieką duchów. Bezradna, nie dająca sobie rady samodzielne.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: Wielu nie mam, ale staram się podtrzymywać przyjaźnie zarówno z nacjami, jak i mieszkańcami mojego państwa.
czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Wydaje mi się, że nie mam.

8(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Wto Lip 09, 2013 10:07 pm

Francja

Francja

Imię i Nazwisko: Francis Bonnefoy
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Francja (République française)
Szacowany rok narodzin: To był I wiek p.n.e. ale tak naprawdę miejsce mojej matki- Galii zająłem dopiero w V wieku n.e.  
Data pierwszej niepodległości: 558 r. pierwsze zjednoczenie tych kilku części mojego kraju, na które wcześniej został podzielony.
Ostatnia data niepodległości: 4 listopada 1870 (proklamowano III republikę)
Moim pragnieniem jest oczywiście to by fala miłości spłynęła na świat. Skąd miałaby płynąć? Ależ oczywiście, że nie z nieba. Wypłynęłaby z moich skromnych ziem i przykrywałaby kolejne państwa ciepłą, słodką, mamiącą mgiełką. Nikt nie zauważyłby nawet, że to piękne zjawisko przyłącza ich terytoria do mojego, tworząc mi własne imperium. Czy można było to uczynić w bardziej romantyczny sposób?
Kochajmy się!

Kiedy pomyślę, że ktoś mógłby odebrać mi mój piękny język, kuchnię i całe dziedzictwo narodowe to czuję się jakby wyrwano mi serce z piersi. Nie mógłbym znieść widoku tego jak inny kraj szczyci się moimi symbolami i spycha mnie w zapomnienie. Walka jest taka ciężka... szczególnie gdy tak bardzo cierpi się widząc sceny ze swoich koszmarów na jawie.

Ja jako dziecko byłem tak niesamowicie rozkoszny, że trudno byłoby przejść obojętnie obok takiego małego cudu. Przynajmniej ja miałbym z tym trudności. Dzieci potrafią być trochę męczące ale myślę, że dzięki mojej cierpliwości wytrzymałbym potok pytań o to jak stałem się taki wspaniały i przystojny. Oczywiście jeśli wcześniej umiejętnie przekonałbym do tego małego siebie. Ach, te moje talenty!

Moi przyjaciele to kochane osoby! W większości przypadków nasza przyjaźń zaczyna się tam gdzie wspólny biznes ale to przecież nieznaczący szczegół. Przyjaciół nigdy dość. Najchętniej uściskałbym cały świat. Jestem tak wielkoduszny, że doceniam nawet tych, którzy tylko udają moich przyjaciół. Tak się starają... dla mnie! Magnifique!

Czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego:
Tylko kilku szczególnie nieciekawych typów. Wszak mam swoją czarną listę. Wędrują na nią tylko te kraje, z którymi kompletnie nie da się nawiązać współpracy. Na przykład taka Nauru.

9(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Czw Lip 11, 2013 2:50 pm

Gość

Gość

Po dokładnym zobaczeniu, że żadne muzułmańskie państwo nie znajduje się w jego pobliżu, Sadik wziął się za rozwiązanie testu. Szczerze mówiąc Turcja nie był w ogóle chętny robić ten test...

Imię i Nazwisko: Sadik Adnan
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Republika Turcji (Türkiye Cumhuriyeti)
Szacowany rok narodzin: W XIII wieku stałem się Imperium Osmańskim. Jednak żyłem już znacznie wcześniej jako zwykłe, małe plemię. To był chyba XI wiek jak dobrze pamiętam... Lub nawet wcześniej jeszcze
Data pierwszej niepodległości: 1299 - kiedy uniezależniłem się od swego starszego brata - Turcji Seldżuskiej
Ostatnia data niepodległości: 1923 rok - proklamowanie republiki przez parlament i zostanie przez Atatürka prezydentem
Największe życiowe pragnienie: By na świecie zapanował pokój. Yurtta Barış, Dünyada Barış. By wrócił Atatürk, no i oczywiście, by znów być tak silny jak kiedyś - czyli by znów być Imperium Osmańskim
Największa życiowa obawa: Że mnie wszyscy znienawidzą i powrotu do końcówki I wojny światowej. Nie chce tego drugi raz przeżywać!
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Byłem słodkim, małym dzieckiem...
Szczerze do póki nie zamieszkałem w domu Seldżuka, nie miałem domu i uciekałem przez Hunem. Jednak kiedy stałem się Osmanem to byłem taki słodki i piękny.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: Oczywiście!
Ta... Ma bardzo mało przyjaciół, bo mało kto go lubi
Czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Jest ich trochę, z powodu tego jaki byłem wcześniej! Kilka błędów się zrobiło w przeszłości i już za mną nie przepadają.

10(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Nie Lip 14, 2013 11:33 am

Szkocja

Szkocja
Admin

Scott był wielce zdziwiony, że musi wypełniać cokolwiek. Czy od papierkowej roboty nie mieli Arthura? Czemu nie zrobił tego za nich?

Imięona i Nazwisko: Scott Ian Walter McKirkland
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: dawniej Królestwo Szkocji, dzisiaj część United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Szacowany rok narodzin: koło 600-700 p.n.e.
Data pierwszej niepodległości: 848 n.e.  
Ostatnia data niepodległości: Bardzo śmieszne.
Największe życiowe pragnienie: Brak. Utrzymać się przy życiu, w przyszłości być może większa autonomia, a następnie pełna samodzielność. Przetrwanie kultury, akceptacja kiltów i haggis przez resztę świata. I żeby dali spokój Nessie. Żeby Artie mniej pracował i był mniej znerwicowany, a Evie żeby się częściej uśmiechał i żeby jemu też wyszło z autonomią, jak będzie chciał.
Największa życiowa obawa: Brak. Zangielszczenie Szkotów.
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Pewno byłoby rozczarowane, że wielki wojownik i myśliwy pije piwsko przed telewizorem zamiast bić Rzymian, a poluje najwyżej na mrożonki w supermarkecie. Przynajmniej mam spokój.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: Jednego, Republikę Francji. Staram się. I braci, też się staram.  
czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Nie mam. Zależy, jak się z Arthurem układa, bo się czepia wszystkiego. I Argentyna, bo wyciąga łapy po nie swoje.

11(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Czw Lip 18, 2013 6:28 pm

Nowa Zelandia

Nowa Zelandia

Niezbyt ufał temu cudownemu lekowi wynalezionemu przez Amerykę. Czy tylko mu to przypominało scenariusz rodem z kiepskiego amerykańskiego filmu, który zakończy się atakiem bądź przemienieniem w zombie/zagładą planety/innym bajerem? No, ale nieważne! Robi to dla swoich ludzi, a to był najważniejszy priorytet, dla którego warto było wypełnić tę ankietę z uśmiechem na twarzy.

Imię i Nazwisko: Oliver Kirkland
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Nowa Zelandia (Aotearoa)
Szacowany rok narodzin: 6 lutego 1840
Data pierwszej niepodległości: 25 listopada 1947
Ostatnia data niepodległości: 25 listopada 1947
Największe życiowe pragnienie: By wszyscy byli szczęśliwi i się nie kłócili, a przede wszystkim nie wszczynali wojen! A i by w moim kraju był spokój i nikt nie wplątywał mnie w jakieś problemy, które całkowicie mnie nie dotyczą.
Największa życiowa obawa: Że kiedyś zdarzy się tak ogromne trzęsienie ziemi, które naprawdę zniszczy doszczętnie mój kraj... I że kiwi wymrą i inne żyjące u mnie zwierzęta oraz że nasili się emigracja moich ludzi do Australii. Oh, miało być tylko jedno?
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Pewnie by się zdziwiło, że nie noszę już stroju Maorysów ani nie mam namalowanej na twarzy moko. *Uśmiech* I pewnie zaatakowałoby mnie dzidą, uznając za kogoś całkiem obcego, zbyt angielskiego.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: Myślę, że paru takich prawdziwych mam i staram się nimi opiekować jak tylko mogę! Zrobiłbym dla nich praktycznie wszystko, co tylko byłoby w moim zasięgu.
Czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Hm, raczej nie mam wrogów, staram się utrzymywać ze wszystkimi dobre kontakty i się nie kłócić o pierdoły~

12(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Pią Lip 19, 2013 6:51 pm

Go??

Gość

Imię i Nazwisko:
Emil Sigurður
Kraj, który Pani/Pan przedstawia:
Republika Islandii (Lýðveldið Ísland)
Szacowany rok narodzin:
874 r. : Kolonizacja normanów, którą zapoczątkował norweski wiking Ingólfur Arnarson. Później, do osiedlania się dołączyli Celtowie (w tym okresie pod skandynawskim panowaniem) i, być może, Słowianie.
Data pierwszej niepodległości:
1 Grudzień 1918
Ostatnia data niepodległości:
17 czerwiec 1944
IMPERIUM ISLANDZKIE
Monopol w handlu rybnym
Pokój na świecie.
i zwiększenie populacji maskonurów. ~Pan P.
Być sprzedanym. Osiągnąć taki dołek kryzysu gospodarczego, by aż stracić niepodległość. Kryzys finansowy z 2008 roku nie obszedł się ze mną łagodnie.
Sądzę, że w wielu aspektach mogłoby być ze mnie dumne. Jestem bardziej niezależny i pewny siebie niż w przeszłości. Dyplomacją wywalczyłem niepodległość na arenie międzynarodowej.
Nie ukrywając, tylko parę osób zyskało moje zaufanie. I oczywiście staram się dla nich jak mogę.
czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego:
Nie mam wrogów. Jasne, było w przeszłości trochę niesnasek między mną a partnerami handlowymi  głównie o ryby, mimo wszystko staram się mieć neutralny stosunek do innych krajów.

Islandia nie potrafił pozbyć się okropnego uczucia ciążącego mu w piersi. Mimo wszystko, nie mógł zaprzepaścić tego ratunku dla swoich ludzi przez podejrzliwość. Żył dla Islandczyków. Dlatego więc, szybko oddał wypełnioną ankietę, zanim miał szansę jeszcze się rozmyślić.

13(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Sob Lip 20, 2013 4:10 pm

Gość

Gość

Mong dostał ankietę/test/cokolwiektotojest, no i miał się na takie coś niby zgodzić i wypełnić. Nie podobało mu się to. I to bardzo mu się nie podobało. Jednak jeśli ma to pomóc jego ludziom, a i rodzina też się zgadza to co on ma być jedyny co się nie zgodził? No trochę głupio. Więc chcąc, nie chcąc, mając obawy, czy nie to się zgodził.

Imię i Nazwisko: Mongkon.... Thai :I *nie, nie odpowiadają mu nadal nazwiska xD*

Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Oczywiście, że Królestwo Tajlandii!

Szacowany rok narodzin: Dawno... A bo ja pamiętam?! Toć ja szczylem małym byłem! D: Yao się pytajcie! *WOŁA BRATA i się z nim ugaduje na ten temat* No będzie to jakoś X wiek? *kij, że był wcześniej, ale tu sobie powoli od Chin migrował*

Data pierwszej niepodległości: 1238 o:

Ostatnia data niepodległości: 1238 >:C

Największe życiowe pragnienie: By rodzina się nie kłóciła, by mógł mieć sobie znów półwysep indochiński, by słonie ludzie lubili, by rodzina była zgodna,by król był dobry eeeem... *to jest prosty człowiek, on Ci nie wymieni jednej rzeczy...*

Największa życiowa obawa: Że słonie i rodzina mu wyginą i będzie sam. JA NIE CHCE BYĆ SAM! Q_______Q *biegnie z tulem do Wiet, choć na forum jej nie ma*

Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej: Jakby postrzegało mnie dziecko, które by mną było? @.@ Tylko ja tego nie rozumiem?! *zerka innym przez ramiona, zapuszcza żurawie i paczy co kto wpisuje, by się nakierować* Ummmm.... *wgap w to co Szkot napisał i znów w swoją kartkę i bazgra* Byłoby pewnie i zadowolone, a i zawiedzione. Zadowolone, że wszystko jest fanie, a zawiedzione, bo jest tyle granic i się kłócą tak. *zerk do innych* .... A jako mały dzieciak na pewno byłem tak samo fajny jak teraz, tylko taka miniaturka urocza, która ze słoniem biega to tu to tam. *się rozpisał*

Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich: *siadł sobie i wylicza na paluszkach* Chiny, Japonia, Południe, Północ też nawet jak o tym nie wie, Tajwan, WIET, Lao, BIRMA *liczy liczy* Toto, USA całkiem spoko jest, Słonie no i Indie, jak się dało o nim zapomnieć, o nie! No dalej... Hmm... No ogólnie to ja dbam o słonie. N-no i no rodzinę też i przyjaciół też!

czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego:Njeeee.... *macha ręką* Ja to jestem przecież uroczy, miły, wspaniały, kochany, przystojny, wspominałem miły? No i przecież skromny miłośnik słoni, który jest cwańszy niż ładniejszy i sobie poradzi. Nawet się z Japonią pakty zawierało, a gdy był koniec wojny, odsunęło rząd i dano nowy, żeby nie było odpowiedzialności~ =u=

14(KP) Testy psychologiczne Empty Re: (KP) Testy psychologiczne Pią Sie 30, 2013 5:45 pm

Finlandia

Finlandia

Imię i Nazwisko: Timo Väinämöinen
Kraj, który Pani/Pan przedstawia: Finlandia
Szacowany rok narodzin: Nie wiem dokładnie, chyba IX wiek, ale możliwe, że wcześniej.
Data pierwszej niepodległości: Przed 1249 byłem jeszcze, no, niezależny. A potem przyszli Szwedzi. Ale tak oficjalnie to dopiero w 1917 roku.
Ostatnia data niepodległości: 1918 rok, to uznanie tej z 1917.
Największe życiowe pragnienie: Och, nie wiem. Może żeby wszystko szło jak najlepiej. I żebym już się nie musiał martwić Rosją.
Największa życiowa obawa: Że utracę siebie, no niezależność, kulturę.
Jak postrzegałoby Panią/Pana dziecko, którym Pani/Pan był(a) dawniej:Nie wiem, czy bym się poznał. Byłem chyba troszkę dziki przed podbiciem przez Szwecję. Ale chyba bym się lubił.
Czy wielu ma Pani/Pan przyjaciół i czy dba Pani/Pan o nich:Jakoś wielu to nie. Przyjaźnię się z moim bratem – Estonią. Pomagam mu, kiedy mogę, bo on to miał często trochę gorzej i to nawet nie jego wina. Szwecja też bywa całkiem sympatyczny, gdy tak  dziwnie nie patrzy.  Bo to w gruncie rzeczy dość porządny człowiek.
czy wielu ma Pani/Pan wrogów i dlaczego: Nikt się chyba mną za bardzo nie interesuje. No, oprócz Rosji, czasami. On by chyba nadal chciał, by było jak w XIX wieku, tylko, że wszystko się zmieniło.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: