Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

MG mówi! Czyli info od prowadzącej + wydarzenia fabularne.

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Austria

Austria

Geneza eventu: Mamy rok 2014. Poszła pogłoska, że amerykańscy naukowcy wynaleźli cudowny lek na wszelkie problemy państwa, na to, by gospodarka była stabilna, a natura nie atakowała! Dosłownie:

WYNALEZIONO CUDOWNY LEK DOBRY NA WSZYSTKO!

Z tym pięknym odkryciem Ameryka zorganizował ogólne badanie krajów. Zarówno pod kątem psychologii, jak i wytrzymałości. Wszystkie kraje zleciały do Nowego Jorku na cały tydzień.
Dzień pierwszy: Wypełnienie testu psychologicznego. Pytania, niecodzienne, czasem bolące ego, ale czego się nie robi dla nauki? Oczywiście wszyscy podpisywali ten test.
Dzień drugi: Ćwiczenia wytrzymałościowe. Kto jak się sprawdził na stadionie, kto ile podniósł, ile przebiegł, cała sielanka sportu.
Dzień trzeci: Badania stricte lekarskie - wymazy krwi, przegląd kart chorobowych, wizyty u okulisty, laryngologa...
Dzień czwarty: PODANIE CUDOWNEGO LEKU DOBREGO NA WSZYSTKO!
Dzień piąty: Dzień zabaw, wesołości, ogólne wolne, zakończone wieczorną imprezą zorganizowaną przez Amerykę.
Dzień szósty: Sprawdzenie stanu państw, pytania od lekarzy typu "jak się czujesz", "czy to bardzo na Ciebie wpłynęło"...
Dzień siódmy: Powrót do domów.
Nikt nie doczekał dnia siódmego. Lek okazał być się silnym środkiem nasennym z opóźnionym działaniem. W dniu szóstym wszyscy stopniowo zasypiali.

Nie wiadomo, ile czasu spaliście... Jednak w końcu obudziliście się. Jesteście umieszczeni w bunkrach po 50 osób, każdy z was spał w komorze termalnej. Wielu nie żyje... Nie przeżyło tak długiego snu. choć czy to na pewno ten powód? Co właściwie stało się na świecie?

Serdecznie witam na Postapo! Niezmiernie miło jest mi móc coś u was poprowadzić c:
Dokładniejsze opisy samych komór wstawię już w odpowiednich tematach z nimi. Z góry mówię - prawdopodobnie pojawi się wiele fabularnych tematów.
Nie wszystko, co dzieje się na fabule, musi też pochodzić ode mnie. Kilka postaci będzie miało możliwość tworzyć wraz ze mną (i myślę, że oni dokładnie wiedzą, że o nich mi chodzi). Wszystkie posty jako MG będę pisać kolorem purpurowym.
Karty postaci - czyli testy psychologiczne - nie wypełniacie jako userzy, ale jako postacie. Spróbujcie wczuć się w klimat, to najlepiej działa na eventach.
Start eventu planuję na 4 bądź 5 sierpnia. Ile potrwa - zobaczymy.
W tym temacie też będę wrzucać ogólne wydarzenia fabularne. Oczywiście z odpowiednim kolorkiem.

http://dieperfektehetalia.forumpolish.com/

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: