Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

You are not connected. Please login or register

Bankiet wielkanocny

2 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Bankiet wielkanocny Empty Bankiet wielkanocny Sro Kwi 04, 2012 5:08 pm

Austria

Austria

Proponowany czas rozpoczęcia: niedziela godz 18 (jak nie pasuje, mówić tu)

Miejsce: Austriacka rezydencja balowa

Uczestnicy: wszyscy ^^

Rodzaj rozgrywki: otwarta

Opis fabuły: Austria znany ze swojego zamiłowania do balów urządza u siebie bankiet. Okazją są święta Wielkiej Nocy (dla Słowian mogą być Jarymi Godami ^^) jak i początek wiosny. Zaproszenie otrzymał każdy, kto chce może przyjść. Obowiązuje strój wieczorowy. Austria wynajął dość sporą ekipę lokajów, kucharzy, etc, nawet kilku ochroniarzy. Liczy (o, jakże naiwnie) że bankiet przebiegnie w miłej i kulturalnej atmosferze. Jedynym punktem stałym jest korowód o północy podobny do Poloneza do niedaleko oddalonego gaju, by powitać Wiosnę oraz podzielić się jajkiem na cześć zmartwychwstania Pańskiego. Bal powinien trwać do rana.

Technicznie: Upływ czasu nie musi być zgodny z upływem rzeczywistym, nawet wskazane jest nieco przyspieszyć go. Nie wysiedzimy przecież do rana na komputerach... Wszelkie uwagi i sugestie mi tu pisać. zgłoszenie obecności oczywiście tutaj też.

Ostatnio zmieniony przez Austria dnia Sro Kwi 04, 2012 6:09 pm, w całości zmieniany 1 raz

http://dieperfektehetalia.forumpolish.com/

2Bankiet wielkanocny Empty Re: Bankiet wielkanocny Sro Kwi 04, 2012 5:14 pm

Go??

Gość

Tak więc skoro "liczy jakże naiwnie" ja, Feliks Łukasiewicz, zobowiązuję się do zrujnowania miłej i kulturalnej atmosfery XD Znaczy się wpadnę ^_^

3Bankiet wielkanocny Empty Re: Bankiet wielkanocny Sro Kwi 04, 2012 5:40 pm

Go??

Gość

Austrio, tam gdzie jest "Rodzaj rozgrywki" masz wpisać czy jest to rozgrywka otwarta, czy zamknięta. W przypadku otwartej grać mogą wszyscy, nawet nie zaproszeni, a w zamkniętej jedynie wybrane osoby i nikt nie może się dołączyć.

4Bankiet wielkanocny Empty Re: Bankiet wielkanocny Sro Kwi 04, 2012 6:10 pm

Austria

Austria

Zmienione. ^^ Hiszpanio, pojawisz sie też?

5Bankiet wielkanocny Empty Re: Bankiet wielkanocny Sro Kwi 04, 2012 6:16 pm

Go??

Gość

O, teraz jest ładnie ^ ^ Hmm... Myślę, że tak. Postaram się~

6Bankiet wielkanocny Empty Re: Bankiet wielkanocny Nie Kwi 08, 2012 9:50 am

Go??

Gość

Ja też wpadnę, ale później jakoś... eleganckie spóźnienie @u@ Belgia też~ xD (chyba :I)

7Bankiet wielkanocny Empty Re: Bankiet wielkanocny Nie Kwi 08, 2012 1:21 pm

Austria

Austria

Dobra, anuluję te "zgłoszenia" tutaj, kolejność się ustawi wedle tego w jakiej kolejności przyjdziecie.

Co więcej - 18 to otwarcie rozgrywki, zaś początek bankietu szacuje na około 19.00, ażebyście mogli się "spóźnić" :3

Jeśli zajdzie taka potrzeba (albo będziecie bardzo chcieli) to w sumie Austria może przenocować 8 osób (ma pokoje gościnne). Jeno wtedy trza by chyba później wznawiać rozgrywkę, ażebyście mogli postaciami grzecznie się wyspać i wrócić czym prędzej do swoich domów zanim tu sie całkiem zagnieździcie... To już wolna propozycja, wszystko zależy od was.

8Bankiet wielkanocny Empty Re: Bankiet wielkanocny Nie Kwi 08, 2012 1:43 pm

Estonia

Estonia

No mogę wpaść ^^

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: